Ψύξη νερού CPU καλοριφέρ

Ψύξη νερού CPU καλοριφέρ

Όταν η CPU λειτουργεί, θα παράγεται πολλή θερμότητα. Εάν η θερμότητα δεν διαχέεται έγκαιρα, θα οδηγήσει σε συντριβή στο επίπεδο φωτός και μπορεί να κάψει τη CPU σε σοβαρές περιπτώσεις. Το ψυγείο της CPU με ψύξη νερού χρησιμοποιείται για τη διάχυση της θερμότητας για την CPU. Το ψυγείο παίζει καθοριστικό ρόλο στη σταθερή λειτουργία της CPU. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα καλό ψυγείο κατά τη συναρμολόγηση του υπολογιστή.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Ψύξη νερού CPU καλοριφέρ

Τα θερμαντικά σώματα CPU μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους: ψύξη αέρα, σωλήνα θερμότητας και θερμαντικό σώμα CPU ψύξης νερού ανάλογα με τις μεθόδους ψύξης τους.
Αερόψυκτο ψυγείο Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος ψυγείου και αποτελείται από έναν ανεμιστήρα ψύξης και ένα πτερύγιο ψύξης. Η αρχή είναι να μεταφέρετε τη θερμότητα που παράγεται από τη CPU στην ψύκτρα και στη συνέχεια να αφαιρέσετε τη θερμότητα μέσω του ανεμιστήρα.
Ένα θερμαντικό σώμα σωλήνα θερμότητας είναι ένα στοιχείο μεταφοράς θερμότητας με εξαιρετικά υψηλή θερμική αγωγιμότητα, το οποίο μεταφέρει θερμότητα μέσω της εξάτμισης και συμπύκνωσης υγρών σε έναν πλήρως κλειστό σωλήνα κενού.
Το ψυγείο νερού ψύξης χρησιμοποιεί υγρό για να αναγκάσει την κυκλοφορία του ψυγείου να αφαιρέσει τη θερμότητα του ψυγείου κάτω από τη μετάδοση κίνησης της αντλίας. Σε σύγκριση με την ψύξη αέρα, έχει τα πλεονεκτήματα της ησυχίας, της σταθερής ψύξης και της μικρότερης εξάρτησης από το περιβάλλον.

Παράμετρος προϊόντος

Ρουλεμάν ανεμιστήρα

Ρουλεμάν

Multi-Angle

Με Multi-Angle

Διάμετρος σωλήνα

8 και 10 χλστ

Πάχος πτερυγίου

0,105-0,2 χλστ

Ανεμιστήρας

Αξονικός ανεμιστήρας

Πακέτο μεταφοράς

Ξύλινο κουτί

Κωδικός HS

8419500090

χαρακτηριστικό

Διαχείριση καλωδίων

Πάχος σωλήνα

0,25-1,0 χλστ

Υγρό σε σωλήνα

Νερό, Αέρας, Ψυκτικό, Λάδι κ.λπ

Υλικό

Αλουμίνιο

Προσδιορισμός

Προσαρμοσμένο

Προέλευση

Κίνα (ενδοχώρα)

Παραγωγική ικανότητα

100000 PC/μήνα

Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Εκτός από τη χρήση σε υπολογιστές, το θερμαντικό σώμα CPU με ψύξη νερού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε τρισδιάστατους εκτυπωτές (έλεγχος κυκλώματος), εκτυπωτές λέιζερ, ιατρικό εξοπλισμό, εξοπλισμό κομμωτηρίου, εργαλειομηχανές CNC, ηλεκτρικά ντουλάπια (ψύξη νερού), εξοπλισμό αυτοματισμού (όπως CNC μηχανές), μηχανές συγκόλλησης, ψύκτες κρασιού, παγωτομηχανές μικρού συστήματος και μικρά κλιματιστικά


Πιστοποίηση προϊόντος

Το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο κατά ISO/TS16949, επομένως είμαστε πολύ σίγουροι για τα προϊόντα μας και συσκευάζουμε το ψυγείο της CPU με ψύξη νερού πολύ καλά, επομένως συνήθως θα λάβετε την παραγγελία σας σε καλή κατάσταση. Αλλά λόγω μεγάλης διάρκειας αποστολής, ίσως υπάρξει είναι μια μικρή ζημιά για τα προϊόντα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας, θα το αντιμετωπίσουμε αμέσως.


FAQ

Q: OEM/ODM διαθέσιμο;
Α: Ναι, μπορούμε!
Ε: Θα μπορούσατε να δώσετε δείγμα;
Α: Ναι, έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε δείγματα για έλεγχο ποιότητας.
Ε: Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε έτοιμα ανταλλακτικά σε απόθεμα και απλά πρέπει να πληρώσετε το κόστος αποστολής.


Hot Tags: Καλοριφέρ CPU Cooling Water, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν