Φούρνος κενού

Φούρνος κενού

Το Vacuum Brazing Furnace είναι ένα είδος εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για μεταλλική συγκόλληση και φωτεινή θερμική επεξεργασία. Κατάλληλο για μαζική παραγωγή μικρών και μεσαίων εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα (επιτραπέζια σκεύη, μαχαίρια, υλικό κ.λπ.), όπως φωτεινή απόσβεση και σκλήρυνση από μαρτενσιτικό ανοξείδωτο ατσάλι και φωτεινή ανόπτηση από ωστενιτικό ανοξείδωτο χάλυβα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ο φούρνος συγκόλλησης κενού είναι ένας μεγάλης κλίμακας εξοπλισμός θερμικής επεξεργασίας, ικανός για συγκόλληση κενού, ανόπτηση κενού, γήρανση κενού και άλλη επεξεργασία. Μπορούν να προγραμματιστούν πολλαπλά διαφορετικά προγράμματα, εκατοντάδες σημεία καμπύλης θερμικής επεξεργασίας μπορούν να ελεγχθούν και να προγραμματιστούν, χωρισμένα σε έξι ζώνες, πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά και εμπρός και πίσω για έλεγχο θερμοκρασίας. Υπάρχουν συσκευές καταγραφής θερμοκρασίας πολλαπλών σημείων και ενός σημείου και συσκευές προστασίας από υπερβολική θερμοκρασία και η θερμοκρασία του φούρνου συγκολλήσεως κενού είναι ομοιόμορφη. Η απόδοση μπορεί να ελεγχθεί εντός ± 3â „„ και είναι εξοπλισμένη με άζωτο υψηλής καθαρότητας - συσκευή εξαναγκασμένης ψύξης ροής. Ο φούρνος συγκόλλησης κενού έχει μεγάλη χωρητικότητα και υψηλή απόδοση κλιβάνου και δεν απαιτεί συμπληρωματικά προϊόντα επεξεργασίας για σύνθετα εξαρτήματα και ανταλλακτικά με ειδικές απαιτήσεις.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ο φούρνος συγκόλλησης κενού χρησιμοποιείται κυρίως για συγκόλληση κενού προϊόντων αλουμινίου όπως εναλλάκτες θερμότητας κράματος αλουμινίου, συγκόλληση από ανοξείδωτο χάλυβα, κράματα τιτανίου, σκληρά κράματα, κράματα υψηλής θερμοκρασίας, μη σιδηρούχα μέταλλα και σκλήρυνση κενού χάλυβα υψηλής ταχύτητας, εργαλείο χάλυβας, ρουλεμάν, ανοξείδωτος χάλυβας και άλλα υλικά, καθώς και η κατεργασία γήρανσης και ανόπτησης μη σιδηρούχων μετάλλων, και η συγκόλληση κενού από ανοξείδωτο χάλυβα εναλλάκτες θερμότητας, ψύκτες λαδιού και δοχεία κενού από ανοξείδωτο χάλυβα.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σαφείς
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα στην ποιότητα;
Α: Όλη η επεξεργασία παράγεται στο εργοστάσιό μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα
Hot Tags: Ηλεκτρικός φούρνος κενού, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν