Ψυγείο λαδιού γενικής χρήσης

Η Nanjing Majestic Company βρίσκεται στο Jiangsu, Κίνα. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους κατασκευαστές ψυκτικών λαδιών καθολικής Κίνας. Έχουμε περισσότερα από δώδεκα χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή ψυγείων γενικής χρήσης λαδιού. Μπορούμε να παράγουμε εξατομικευμένη ψύξη λαδιού γενικής χρήσης και επίσης να διαθέτουμε ψυγείο λαδιού για να επιλέξετε. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα περισσότερα ψυγεία λαδιού, όπως φορτηγά, κατασκευαστικά οχήματα, καθημερινά οχήματα οδήγησης και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949 . Η καλά εκπαιδευμένη ομάδα πωλήσεών μας μπορεί να σας παρέχει διάφορες διαβουλεύσεις και απαιτήσεις σχετικά με αναβαθμίσεις προϊόντων και επιδόσεων ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email, καλωσορίζουμε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας.

Το ψυγείο λαδιού γενικής χρήσης είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα στον κινητήρα υψηλής απόδοσης Το λάδι κινητήρα είναι εύκολο να υπερθερμανθεί, να το κάνει λεπτό και η προστασία σημαντικών τμημάτων του κινητήρα είναι ανεπαρκής, γεγονός που οδηγεί σε πρόωρη φθορά του κινητήρα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για κινητήρες PD, οι οποίοι είναι γνωστοί για υπερβολική φθορά εκκεντροφόρου άξονα. Το ψυγείο λαδιού γενικής χρήσης είναι ένα γενικό κιτ που μπορεί να εγκατασταθεί στη θέση του. Πρέπει να εγκατασταθεί όπου η ροή αέρα είναι εύκολο να περάσει, όπως καλοριφέρ ή φανός ομίχλης στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα γενικά βραχίονες μπορούν να κοπούν ή να λυγίσουν ώστε να ταιριάζουν στη σωστή θέση.

Μπορούμε να προσαρμόσουμε την καθολική ψύξη λαδιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις και το σχέδιό σας Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα έρευνας και ανάπτυξης και έχει λάβει πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Τα προϊόντα μας εξάγονται στη Ρωσία, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία και πολλές άλλες χώρες και περιοχές στον κόσμο. Πάντα ακολουθούσαμε την επιχειρηματική φιλοσοφία της «πρώτης ποιότητας, της πελατείας πρώτα και της win-win συνεργασίας». Ενώ ανοίγουμε την αγορά, συνεχίζουμε να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στη βελτίωση του επαγγελματικού επιπέδου και της συνολικής ανταγωνιστικότητας του ομίλου. Προσπαθήστε να προσφέρετε την πιο επαγγελματική υπηρεσία. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί σας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.