Μηχανή κοπής σωλήνων

Η Nanjing Majestic Company είναι προμηθευτής μηχανημάτων κοπής σωλήνων. Παρέχουμε μηχανή κοπής ποιότητας σωλήνων και άλλη γραμμή παραγωγής καλοριφέρ / intercooler Εστιάζουμε σε αυτό περισσότερο από 12 χρόνια. Μπορούμε να προσαρμόσουμε σύμφωνα με την απαίτησή σας και θα σας δώσουμε πλήρες σχέδιο για έλεγχο. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Η μηχανή κοπής σωλήνων που παρέχουμε μπορεί να κόψει επίπεδες σωλήνες διαφόρων σχημάτων, παρέχοντας την καταλληλότερη μέθοδο κατασκευής και εισάγοντας μια συνεχή μέθοδο συνεχούς κατασκευής. Διασφαλίζεται ότι η πίεση του επίπεδου σωλήνα που προκαλείται από τη δύναμη πρόσκρουσης της κοπής ελέγχεται εντός του ελάχιστου ανεκτού ορίου. Η σταθερότητα, η ομοιομορφία και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι εγγυημένα. Επιπλέον, η νέα μέθοδος κατασκευής ελέγχει επίσης την κάμψη και τη συστροφή του επίπεδου σωλήνα εντός του μικρότερου εύρους σφαλμάτων, γεγονός που βελτιώνει την ακρίβεια του επίπεδου σωλήνα. Η μηχανή κατασκευής σωλήνων που παρέχεται από την εταιρεία μας είναι κατάλληλη για εξοπλισμό κατασκευής υψηλής ταχύτητας εξωθημένου επίπεδες σωλήνες για εναλλάκτες θερμότητας αυτοκινήτων. Κατά τη διαδικασία κατασκευής, το πλάτος, το πάχος, η κατεύθυνση, το μέγεθος, η καμπυλότητα και η συστροφή του εξωθημένου σωλήνα ρυθμίζονται αυτόματα για να διασφαλιστεί η ακρίβεια του επίπεδου σωλήνα μετά την κατασκευή. Επιπλέον, σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών, μπορεί να συνδεθεί με τη διάταξη επίπεδων σωλήνων και συσκευασιών για την πραγματοποίηση πλήρως αυτοματοποιημένης παραγωγής, βελτιώνοντας έτσι σημαντικά την απόδοση της παραγωγής.

Η μεγαλοπρεπής εταιρεία του Ναντζίνγκ έχει πάνω από 80 άτομα, οι τεχνικοί αντιπροσωπεύουν το 10%. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Μην ανησυχείτε για την ποιότητα, καθώς και η μηχανή κοπής σωλήνων μας έχει εγγύηση ενός έτους. Τυχόν ερωτήσεις θα λυθούν την πρώτη φορά. Τα μηχανήματα κοπής σωλήνων εξάγονται στη Ρωσία, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία και πολλές άλλες χώρες και περιοχές στον κόσμο. Το εργοστάσιό μας ανυπομονεί να συνεργαστεί με περισσότερους πελάτες.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.