Ενδιάμεσος ψυκτήρας αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων

Ενδιάμεσος ψυκτήρας αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων

Το μεσοψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων παρέχει ιδανική ικανότητα ψύξης για υπερφορτισμένα και υπερσυμπιεσμένα οχήματα. Το intercooler είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους 3003, το οποίο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Θα μειώσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία αέρα εισαγωγής και θα αυξήσει σημαντικά την ισχύ εξόδου του κινητήρα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το μεσοψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων μας είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο 3003 και είναι σημείο ακριβείας συγκολλημένο για να παρέχει υψηλότερη απόδοση.
Η δομή του είναι συμπαγής: οι πλάκες του σωλήνα και του ενδιάμεσου ψύκτη αλουμινίου πτερυγίων είναι στενά διατεταγμένες. Σε σύγκριση με άλλους τύπους, το μεσοψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και καταλαμβάνει λιγότερο χώρο.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Περιγραφή αντικειμένου Ενδιάμεσος ψυκτήρας αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων
Υλικό Όλα αλουμίνιο
Τύπος πυρήνα Πτερύγιο σωλήνα
Εσωτερικό πακέτο Φούσκα τσάντα και παχύ αφρώδες υλικό
Εξωτερική συσκευασία Ουδέτερα πακέτα σε παλέτα
διανομή 25-35 ημέρες μετά την παραλαβή της πληρωμής
Οροι πληρωμής Κατάθεση 30% TT, 70% πριν από την αποστολή
Εγγύηση 12 μήνες
MOQ 50 τεμ


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

χαρακτηριστικό
- το μεσοψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων κατασκευασμένο από 100% αλουμίνιο.
- έχει υψηλή αντοχή και υψηλή απόδοση ψύξης.
-Η δεξαμενή του ενδιάμεσου ψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο για βελτίωση της αντοχής και της αντοχής.
- Δοκιμή διαρροής πυρήνα και δοκιμή διαρροής, διπλό πέρασμα
-Μπορεί προσαρμοσμένο λογότυπο στον πυρήνα και το δοχείο
Εφαρμογή
Το μεσοψύκτη αλουμινίου σωλήνων και πτερυγίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τύπους αυτοκινήτων, όπως επαγγελματικά οχήματα, φορτηγά, οχήματα μηχανικής, αγωνιστικά αυτοκίνητα.


4. Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας είναι επαγγελματίας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων εναλλακτών θερμότητας αλουμινίου. Το intercooler αλουμινίου Ourtube και πτερυγίων έχει τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης θέρμανσης, μικρού μεγέθους, ελαφρού βάρους και ισχυρής εφαρμογής Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε μηχανήματα κατασκευής, αεροσυμπιεστές, διαχωρισμό οχημάτων, διαχωρισμός μηχανημάτων κατασκευής, καλοριφέρ υδραυλικού κιβωτίου ταχυτήτων, αιολική ενέργεια, διαχωρισμός ηλεκτρικών μηχανών και διαχωρισμός πλοίων και πολλά άλλα πεδία.
Η υψηλή απόδοση και η υψηλή ροή είναι τα χαρακτηριστικά που εργαζόμαστε σκληρά για να αποκτήσουμε. Οι εξαιρετικά στιλβωμένες ακραίες αυλακώσεις εξασφαλίζουν την καλύτερη αντανάκλαση θερμότητας και εμφάνιση.
Έχουμε τα ακόλουθα intercoolers. Σας καλωσορίζουμε επίσης να σχεδιάσετε τα δικά σας προϊόντα. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Τι γίνεται με την τιμή των προϊόντων;
Α: Η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ποσότητα ή τη συσκευασία σας. Όταν ρωτήσετε, παρακαλούμε πείτε μας την ποσότητα που θέλετε.
Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω με ακρίβεια τα προϊόντα που χρειάζομαι;
Α: Χρειαζόμαστε έναν ακριβή αριθμό προϊόντος, εάν δεν μπορείτε να δώσετε τον αριθμό προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε την εικόνα του προϊόντος σας ή να μας πείτε το μοντέλο του φορτηγού σας, την πινακίδα του κινητήρα κ.λπ. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το προϊόν που χρειάζεστε .
Ε: Πώς αναφέρετε και πόσο καιρό είναι η περίοδος ισχύος της προσφοράς;
Α: Συνήθως θα κάνουμε μια προσφορά μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη της ερώτησής σας. Η τιμή ισχύει για 30 ημέρες.
Hot Tags: Ενδιάμεσος ψύκτης σωλήνων και πτερυγίων, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν