Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης

Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης

Οι σωλήνες αλουμινίου αυτόματης εξώθησης που παρέχουμε είναι όλοι συγκολλημένοι με ραφή υψηλής συχνότητας και δεν καθυστερούμε ποτέ να παρέχουμε στους πελάτες σωλήνες αλουμινίου οικονομικά αποδοτικούς. Από τα αυτοκίνητα έως τις βιομηχανικές εφαρμογές, πολλοί από τους ηλεκτρονικούς σωλήνες μας έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από γνωστούς κατασκευαστές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Λεπτομέρεια προϊόντος


Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης

1.   Εισαγωγή Προϊόντος

Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης ονομάζεται επίσης σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας. Η μέθοδος κατασκευής του είναι να κάνει την επίπεδη λωρίδα αλουμινίου σε σωλήνες, στη συνέχεια να συνδέσει τις άκρες με τη διαδικασία συγκόλλησης υψηλής συχνότητας και στη συνέχεια να συγκολλήσει με ραφή χωρίς τη χρήση υλικού πλήρωσης. Στη συνέχεια, προσαρμόστε το μέγεθος του συγκολλημένου σωλήνα μέχρι να επιτευχθεί το ακριβές μέγεθος και η περιοχή ανοχής.

Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης είναι ένα είδος σύνθετου σωλήνα. Η κύρια διαφορά μεταξύ του εξωθημένου σωλήνα και του συρμένου σωλήνα είναι ότι το συγκολλήσιμο στρώμα μπορεί να κατασκευαστεί από διαφορετικά υλικά κράματος αλουμινίου. Το υλικό πυρήνα είναι γενικά 3003 και το σύνθετο συγκολλήσιμο κράμα είναι 4343 ή 4045. Χρησιμοποιείται ευρέως σε σωλήνες παραγωγής εναλλάκτη θερμότητας για να επιτρέψει τη συγκόλληση φούρνου ή φλόγας και για την παροχή θυσιαστικής διαβρωτικής ικανότητας.

2.ProductParameter (Προδιαγραφές)

Αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε Οι σωλήνες αυτόματης διέλασης αλουμινίου είναι κατάλληλοι για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών. Το Thetube είναι πολύ κατάλληλο για εφαρμογές μεταφοράς θερμότητας όπου το βάρος και ο χώρος λαμβάνονται υπόψη στο σχεδιασμό και το σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένων μονάδων HVAC, συστημάτων ανταλλαγής θερμότητας αυτοκινήτου, πολλαπλών, εξατμιστών και συμπυκνωτών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για μη ηλεκτρικούς αγωγούς και γενικούς αγωγούς, που χρησιμοποιούνται σε αγωγούς και κτίρια.

3.   FAQ

Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε από τα δείγματά σας τεχνικά σχέδια. Μπορούμε να φτιάξουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.

Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;

Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα στην ποιότητα;

Α: Όλη η επεξεργασία παράγεται στο δικό μας εργοστάσιο, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα.

4.Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς:

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία ανταλλακτικών αυτοκινήτων NanjingMajestic  δραστηριοποιούνται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας καλοριφέρ, σωλήνας ενδοψύκτης, σωλήνας ψυγείου λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεσος ψύκτης, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.

Για πάνω από 10 χρόνια  Η Majestic ήταν οι πρωτοπόροι βιομηχανίες στο Σχεδιασμό & Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, Παρέχοντας τον εναλλάκτη θερμότητας  Εμπόριο & Πελάτες OEM με λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά καθορισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.


Hot Tags: Ο σωλήνας αλουμινίου αυτόματης διέλασης, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν