Ψυγείο λαδιού από ανοξείδωτο ατσάλι

Ψυγείο λαδιού από ανοξείδωτο ατσάλι

Το ανοξείδωτο ψυκτικό λάδι χρησιμοποιείται κυρίως για την ψύξη του λιπαντικού λαδιού ή του καυσίμου του κινητήρα οχημάτων, μηχανολογικών μηχανημάτων, πλοίων κ.λπ. Το κύριο υλικό του προϊόντος περιλαμβάνει μεταλλικά υλικά όπως αλουμίνιο, χαλκό, ανοξείδωτο χάλυβα, χύτευση κ.λπ. συγκόλληση ή συναρμολόγηση, το κανάλι θερμής πλευράς και το ψυχρό πλευρικό κανάλι συνδέονται για να σχηματίσουν έναν πλήρη εναλλάκτη θερμότητας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ψύκτες από ανοξείδωτο ατσάλι εξαλείφουν την ανάγκη για εξωτερική προστασία από τη διάβρωση και παρέχουν αυξημένη ανθεκτικότητα και απόδοση.
Η Nanjing Majestic παρέχει ψυγεία λαδιού από ανοξείδωτο ατσάλι που βοηθούν στη μείωση της ποσότητας χαλκού στο σύστημα λαδιού κινητήρα, το οποίο με τη σειρά του βελτιώνει τη διάρκεια ζωής του λαδιού και ελαχιστοποιεί τη φθορά του κινητήρα.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Προδιαγραφές ψυκτικού λαδιού ανοξείδωτου
Ονομασία προϊόντος Ψυγείο λαδιού από ανοξείδωτο ατσάλι
Μέγεθος Προσαρμοσμένη
Χρώμα Μαύρο, Ασημί, Προσαρμοσμένο
MOQ 50 τεμ
Δείγμα Αποδέχομαι


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Τα ανοξείδωτα ψυγεία που εξαλείφουμε παρέχουμε είναι η εφαρμογή για καλοριφέρ ανυψωτικού οχήματος, βαρέων και ελαφρών φορτίων πάνω σε καλοριφέρ δρόμου και εκτός δρόμου, καλοριφέρ εξοπλισμού κατασκευής και πολλά άλλα καλοριφέρ.
Τα ανοξείδωτα ψυγεία είναι εύκολη εγκατάσταση με εξωτερικά σπειρώματα, ροδέλες και παξιμάδια συγκράτησης. Τα ανοξείδωτα ψυγεία ταιριάζουν σε μικρότερες δεξαμενές χωρίς πρόβλημα. Κάνει ένα υπέροχο πρόσθετο ψυγείου για σκληρές μεταδόσεις.


4. Παράδοση & προβολή

1. ΚΑΕ υποδοχή κατασκευής: καλοριφέρ, intercooler, θερμαντήρας, συμπυκνωτής, συσκευασία
2. Υποστήριξη παραγγελίας δείγματος.
3. Θα σας απαντήσουμε για το ερώτημά σας σε 24 ώρες.
4. Και σχετικά με την παραγγελία δείγματος ή τη μικρή παραγγελία για έλεγχο ποιότητας, 100% δεχόμαστε και υποστηρίζουμε.
Είμαστε σε καλή θέση όχι μόνο για να σας προμηθεύουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη. Εάν έχετε ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το ανοξείδωτο ψυγείο λαδιού, μην διστάσετε να μας ρωτήσετε


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους, το 10% είναι ανώτεροι τεχνικοί.
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Ναι, σε σύγκριση με τον ορείχαλκο χαλκού, το αλουμίνιο έχει υψηλότερη απόδοση, μικρό βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Βασίζεται σε ποιο μοντέλο θέλετε.
Hot Tags: Ψυγείο λαδιού ανοξείδωτου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν