Σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή

Σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή

Ο σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα προϊόντα της εταιρείας μας. Κατασκευάζουμε, προμηθεύουμε, εξάγουμε, εμπορευόμαστε και πωλούμε αποτελεσματικά σε όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας και άλλων χωρών. Αυτοί οι σωλήνες αλουμινίου χρησιμοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
Ο εξωθημένος σωλήνας φτάνει στο τελικό του μέγεθος μέσω μιας διαδικασίας θερμής εξώθησης και μπορεί να είναι χωρίς ραφή ή χωρίς ραφή (δομημένος σωλήνας). Σε σύγκριση με το σωλήνα σχισμής (δομικός σωλήνας), ο σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή είναι ένας σωλήνας χωρίς συγκολλήσεις.

Η επαγγελματική μας διαδικασία για την κατασκευή σωλήνων χωρίς ραφή ξεκινά από την εξώθηση κοίλων σωλήνων ή συμπαγών ράβδων με διάτρηση σύμφωνα με τις αυστηρές μας προδιαγραφές. Οι σωλήνες χωρίς ραφή παράγονται με δύο μεθόδους. Μια μέθοδος είναι να σπρώξετε το κοίλο μπιλιέτα αλουμινίου μέσα από το καλούπι και την πρέσα του μανδρελιού με μεγάλη δύναμη σε υψηλή θερμοκρασία. Μια άλλη μέθοδος είναι να περάσετε ένα συμπαγές τεμάχιο μέσα από μια πρέσα διάτρησης, και στη συνέχεια ο άξονας τρυπά και εξωθεί το τεμάχιο στη δεύτερη διαδρομή προς τα εμπρός. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, ο σωλήνας δεν έχει συγκολλήσεις ή ραφές, κάτι που είναι πολύ κατάλληλο για ανοδίωση και άλλες διαδικασίες φινιρίσματος.


2.Παράμετρος προϊόντος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή

Σχήμα

Στρογγυλό, τετράγωνο, οβάλ, ορθογώνιο κ.λπ

Ιδιοσυγκρασία

Τ3 - Τ8

Βαθμός

Σειρά 1000 - 7000

Πάχος τοιχώματος

0,5mm~150mm

Σκληρότητα

35-130 HB

Χρήση

Βιομηχανική χρήση, χρήση αεροσκαφών κ.λπ

Κράμα

1070 1060 1100 3003 5052 5083 5086 2024 2014 2618 60617075

Ανοχή

±1%

Υλικό

Κράμμα αλουμινίου

Υπηρεσία Επεξεργασίας

Κάμψη, αποκόλληση, συγκόλληση, διάτρηση, κοπή, επίστρωση

Συσκευασία

Εξαγωγή τυπικών ξύλινων παλετών (σύμφωνα με τις απαιτήσεις)

Πιστοποίηση

ISO9001:2015, ISO14001:2015, ROHS, SGS

MOQ

1 τόνοι

Χαρακτηριστικά

1) Εύκολη εγκατάσταση

 

2) Υψηλή αντοχή

 

3) Χαμηλό κόστος

 

4) Ανθεκτικό

 

5) Ωραία εμφάνιση

 

6) Αντιοξειδωτική


3.Δυνατότητα προϊόντος και εφαρμογή
Οι σωλήνες αλουμινίου χωρίς ραφή χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανίες όπως καλούπια, μηχανήματα, ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, αεροπορία και πλοία. Σχετικά με τη γραμμή παραγωγής μας για την πιστοποίηση προϊόντων συσκευασίας προϊόντων παγκόσμια αγορά Δεσμευόμαστε να ανοίξουμε τη διεθνή αγορά. Οι πελάτες μας προέρχονται από όλο τον κόσμο, όπως Αφρική, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία, Ευρώπη κ.λπ. Η εξαιρετική ποιότητα και η χαμηλή τιμή έχουν κερδίσει την αναγνώρισή τους.

4.FAQ:
Ε: Δέχεστε προσαρμοσμένες παραγγελίες;
Α: Ναι, το κάνουμε. Οι προσαρμοσμένες παραγγελίες σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Παρακαλούμε να μας προσφέρετε τις τεχνικές επιδόσεις ή τα δείγματά σας, ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Αυτό βασίζεται σε ποιο μοντέλο θέλετε.
Ε: Πώς διασφαλίζετε την ποιότητα;
Α: Έχουμε ολόκληρο σετ δοκιμαστικής μηχανής και επαγγελματικής ομάδας δοκιμών. Κάθε προϊόν ελέγχεται καλά πριν από την αποστολή.

Hot Tags: Σωλήνας αλουμινίου χωρίς ραφή, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν