Στρογγυλός σωλήνας συμπυκνωτή

Στρογγυλός σωλήνας συμπυκνωτή

Ο στρογγυλός συμπυκνωτής είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες στα συστήματα κλιματισμού. Το φθόριο στο κλιματιστικό αυτοκινήτου συμπιέζεται από τον συμπιεστή για να παράγει υγροποιημένο αέριο υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης, το οποίο συμπυκνώνεται από τον συμπυκνωτή και στη συνέχεια γίνεται υγρό χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής πίεσης και εισέρχεται στον σωλήνα συλλέκτη.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το υλικό που χρησιμοποιήσαμε για στρογγυλό σωλήνα συμπυκνωτή είναι υψηλή αντοχή, συγκολλησιμότητα, αντοχή στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτικότητα. Το εσωτερικό είναι ομαλό χωρίς ραφή και διατίθεται σε εξωθημένη δομή ή στρογγυλό σωλήνα συμπυκνωτή κατασκευασμένο από αλουμίνιο χωρίς ραφή για εφαρμογές ακριβείας


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Μέγεθος σωλήνα στρογγυλού συμπυκνωτή
8 * 1.0 / 8 * 1.4 28 * 1.5 / 1.6
9,52 * 1,0 / 1,5 29 * 2.0
10 * 1.0 / 1.1 30 * 1.5 / 1.2 / 2.0
12 * 1.0 / 1.5 30.2 * 1.2
12.7 * 1.5 31.6 * 1.5
13 * 1.2 32 * 1.5 / 1.8 / 2.0 / 2.5
Περισσότερο μέγεθος επικοινωνήστε μαζί μας ...


3. Λεπτομέρειες εταιρείας

Ιδρύθηκε το έτος 2007, εμείς η εταιρεία ανταλλακτικών Nanjing Majestic Auto δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας καλοριφέρ, σωλήνας intercooler, σωλήνας ψύξης λαδιού και σωλήνας στρογγυλού συμπυκνωτή και πολλά άλλα.
Έχουμε αποκτήσει τεράστιες εμπειρίες μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντων συστήματος εναλλάκτη θερμότητας και έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει αντικείμενα για μια πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών. Συνεχίζουμε εκτεταμένη έρευνα και έρευνες στη μονάδα έρευνας και ανάπτυξης και προσπαθούμε το καλύτερό μας για να καινοτομήσουμε με μια καλύτερη απόδοση γκάμα προϊόντων. Επιπλέον, οι επιθεωρήσεις και οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μας βοηθούν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με εξαιρετική ποιότητα.
Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Η ομάδα των αποτελεσματικών υπαλλήλων μας είναι καλά εξοικειωμένος με όλη τη διαδικασία κατασκευής και άλλες σχετικές εργασίες, επεκτείνοντας έτσι την επιχείρησή μας σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, στοχεύουμε να επιτύχουμε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και να ακολουθήσουμε τα πιο πρόσφατα ηθικά πρότυπα που μας οδήγησαν να επιτύχουμε νέα ύψη επιτυχίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία γρήγορης απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους, το 10% είναι ανώτεροι τεχνικοί.
Ε: Πώς διασφαλίζεται η ποιότητα;
Α: Όλες οι διαδικασίες μας ακολουθούν αυστηρά τις διαδικασίες ISO-9001. Και έχουμε ποιότητα ενός έτους
Hot Tags: Στρογγυλός σωλήνας συμπυκνωτή, προσαρμοσμένος, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν