Ψυγεία με πλαστική δεξαμενή

Ψυγεία με πλαστική δεξαμενή

Nanjing Majestic καλοριφέρ αλουμινίου με πλαστική δεξαμενή από υψηλής ποιότητας κράμα αλουμινίου και πλαστική δεξαμενή Έχουμε πολλά σχέδια και κατάλογο για να επιλέξετε. Επίσης, εάν έχετε αριθμό OEM ή σχέδιο για το ψυγείο που θέλετε ,. μπορούμε επίσης να παράγουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Πριν από τη μαζική παραγγελία, το δείγμα και η μικρή παραγγελία για τον έλεγχο της ποιότητας μπορούν να υποστηριχθούν. Εν ολίγοις, δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα και ειλικρινή εξυπηρέτηση. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου με πλαστική δεξαμενή είναι υπεύθυνα για την ψύξη του κυκλοφορούντος νερού. Ο σωλήνας νερού και το ψυγείο είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Ο σωλήνας αλουμινίου είναι επίπεδος και το ψυγείο είναι κυματοειδές. Δώστε προσοχή στην απόδοση απαγωγής θερμότητας. Το ψυγείο έχει αποτελέσματα απαγωγής θερμότητας και ψύξης. Μια βαλβίδα ατμού αέρα παρέχεται στο ψυγείο CAP, και η οπή επικοινωνεί με τον δημόσιο αέρα.


2. Ψυγείο με πλαστική διαδικασία παραγγελίας δεξαμενής

1. Επαγγελματική έρευνα προσφοράς.
2. Επιβεβαιώστε την τιμή του ψυγείου, τον χρόνο παράδοσης, το σχεδιασμό λογότυπου, τους όρους πληρωμής, τα στοιχεία συσκευασίας κ.λπ.
3. Ο πωλητής καλοριφέρ στέλνει το τιμολόγιο προφίλ καλοριφέρ
4. Ο πελάτης πληρώνει και μας στέλνει τραπεζική απόδειξη.
5. Μετά την πληρωμή, θα κανονίσουμε την παραγωγή και θα σας στείλουμε φωτογραφίες και εκτιμώμενο χρόνο σε εσάς.
6. Ο πελάτης πληρώνει το υπόλοιπο και τακτοποιεί την παράδοση, μπορούμε επίσης να δεχτούμε και πάλι το αντίγραφο του υπολοίπου πληρωμής ή την πιστωτική επιστολή, να ενημερώσουμε τον αριθμό παρακολούθησης και να ελέγξουμε την κατάσταση του πελάτη.
7. Αφού παραλάβετε το ψυγείο με πλαστικά δοχεία και είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία.
8 Δώστε μας ανατροφοδότηση σχετικά με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, τα σχόλια και τις προτάσεις της αγοράς, ώστε να μπορούμε να τα πάμε καλύτερα.


3. Πλεονεκτήματα προϊόντων

1. Δεδομένου ότι τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου με πλαστική δεξαμενή υιοθετούν συνθετικό πυρήνα αλουμινίου δύο συστατικών και δομή λωρίδας σωλήνα, η απόδοση απαγωγής θερμότητας αυξάνεται κατά 25% σε σύγκριση με το θερμαντικό σώμα χαλκού.
2,30% μείωση του βάρους του προϊόντος, μειώστε έτσι την ονομαστική ποιότητα φόρτωσης και μειώστε την κατανάλωση καυσίμου
3. Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου με πλαστική δεξαμενή υιοθετούν φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και διαδικασίες για την αφαίρεση διαβρωτικών υλικών στη διαδικασία παραγωγής καλοριφέρ χαλκού, επομένως είναι πιο ευνοϊκό για τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος.4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Έχετε πουλήσει αυτά τα προϊόντα σε άλλες χώρες;
Α: Ναι, έχουμε πουλήσει το προϊόν μας σε όλο τον κόσμο.
Ε: Ποια είναι η εξυπηρέτησή σας μετά την εξυπηρέτηση;
Α: Λόγω ζητημάτων ποιότητας, παρέχουμε εγγύηση ενός έτους για όλα τα προϊόντα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, θα θέλαμε να αντικαταστήσουμε ή να λύσουμε το πρόβλημα για εσάς.
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Κανονικά, δεχόμαστε κατάθεση 30%, 70% πριν από την αποστολή. Εάν έχετε συμβουλές, μην διστάσετε να ρωτήσετε.
Hot Tags: Ψυγεία με πλαστική δεξαμενή, Προσαρμοσμένη, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν