Μηχανή κατασκευής σωλήνων καλοριφέρ

Μηχανή κατασκευής σωλήνων καλοριφέρ

Η εταιρεία μας όχι μόνο διαθέτει πλούσια εμπειρία στην κατασκευή μηχανημάτων καλοριφέρ, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τον ιστότοπο και να βελτιώσουν την αποδοτικότητα παραγωγής ενώ αναπτύσσουν και δοκιμάζουν την κατασκευή νέων προϊόντων.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα τελευταία χρόνια, με την ανάγκη για ελαφρύ βάρος στην αυτοκινητοβιομηχανία, η αυτοκινητοβιομηχανία έχει στραφεί στην κατασκευή λεπτών επίπεδων σωλήνων και επίπεδων σωλήνων σε σχήμα σύνθετου σχήματος, έτσι ώστε να συνδυάζεται καλύτερα η τεχνική εμπειρία της εταιρείας με τις ανάγκες των πελατών για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων αναγκών των πελατών. Ως εκ τούτου, η χρήση της μηχανής κατασκευής σωλήνων καλοριφέρ αυξάνεται επίσης.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Η ανταλλαγή ρολών σχηματισμού είναι γρήγορη και εύκολη, γεγονός που βελτιώνει σημαντικά την αποδοτικότητα παραγωγής. Η εμφάνιση της μηχανής κατασκευής σωλήνων καλοριφέρ υιοθετεί έναν ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό, αξιοποιώντας πλήρως την εργοστασιακή τοποθεσία και μειώνοντας τις περιττές διαδικασίες χειρισμού. Έχει τα χαρακτηριστικά μοναδικής δομής, υψηλού βαθμού αυτοματισμού, απλής λειτουργίας, σταθερής και αξιόπιστης συνεχούς απόδοσης παραγωγής .
Χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή σωλήνων καλοριφέρ, σωλήνων συμπυκνωτή κ.λπ.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Είστε εμπορική εταιρεία ή κατασκευαστής;
Α: Ναι, είμαστε ένα εργοστάσιο με περισσότερα από 12 χρόνια ιστορίας σε αυτόν τον κλάδο.
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Κανονικά, δεχόμαστε κατάθεση 30%, 70% πριν από την αποστολή. Εάν έχετε συμβουλές, μην διστάσετε να ρωτήσετε.
Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για τα δείγματα και τη μαζική παραγωγή;
Α: Συνήθως θα χρειαστούν 15-20 ημέρες για νέα καλούπια,
μετά την επιβεβαίωση, 25-30 ημέρες για μαζική παραγωγή. Αυτό βασίζεται στην παραγγελία και την απαίτησή σας
Hot Tags: Μηχανή παραγωγής σωλήνων ψυγείου, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν