Σωλήνας ψυγείου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Company ειδικεύεται στην προμήθεια ειδών σωλήνων αλουμινίου, όπως σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου με επένδυση, σωλήνας ψυγείου χωρίς επένδυση, σωλήνας intercooler, σωλήνας ψύξης λαδιού.

Εάν έχετε σχέδιο, μπορούμε επίσης να παράγουμε προσαρμοσμένο σωλήνα καλοριφέρ για πελάτες. Έχουμε περισσότερα από 12 χρόνια για την παραγωγή σωλήνα καλοριφέρ. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σωλήνων καλοριφέρ της Κίνας. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχέδιο αγοράς, μπορείτε να μας στείλετε email ή να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί σας.

Οι σωλήνες αλουμινίου είναι μη σιδηρούχα μέταλλα που σχετίζονται στενά με τον άνθρωπο, ειδικά είναι ο σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου με επένδυση, με την ανάπτυξη οικονομίας, ο σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου με επένδυση χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε βιομηχανικούς τομείς παραγωγής όπως καλοριφέρ αυτοκινήτου, εναλλάκτης θερμότητας κ.λπ. Ο σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου είναι ένας νέος τύπος σωλήνας ανθεκτικός στη φθορά και στη διάβρωση. Ειδικά, ο σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου με επίστρωση εξαιρετική αντοχή στη φθορά και αντοχή στη διάβρωση και υψηλή αντίσταση καθιστά το διμεταλλικό ατσάλινο σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κατηγορία πίεσης. Το εσωτερικό στρώμα και το εξωτερικό στρώμα συγκολλούνται πολύ καλά με εκρηκτική συγκόλληση, η μεταλλουργική επένδυση συγκόλλησης εξασφαλίζει αξιοπιστία. Ο διμεταλλικός ατσάλινος σωλήνας χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία πετρελαίου, τη χημική βιομηχανία και τη βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας. Με ευρύτερες και ευρύτερες εφαρμογές, ο επενδυμένος σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου μας φέρνει προφανώς περισσότερα οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη.

Ο σωλήνας καλοριφέρ αλουμινίου που παράξαμε έχει καλή ευθυγράμμιση, φωτεινή επιφάνεια, ισχυρή αντοχή στη διάβρωση, ειδική απόδοση διαστάσεων και χωρίς διαρροή. Χρησιμοποιείται γενικά σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων όπως καλοριφέρ, ψυκτήρα, ψυγείο λαδιού, συμπυκνωτής και εξατμιστής. Η εταιρεία μας ξεκινά από τις ανάγκες των πελατών και θα αναπτύξουμε νέες τεχνολογίες και νέο εξοπλισμό και θα τους παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και ποιοτικές υπηρεσίες. Εάν έχετε απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή τεχνικό προσωπικό. Καλώς ήλθατε στο εργοστάσιό μας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.