Γραμμή παραγωγής καλοριφέρ

Η Nanjing Majestic Company είναι ένας από τους επαγγελματίες προμηθευτές της γραμμής παραγωγής καλοριφέρ στην Κίνα. Δεν παράγουμε μόνο καλοριφέρ, αλλά και παρέχουμε στους πελάτες γραμμή παραγωγής καλοριφέρ. Είμαστε σε καλή θέση όχι μόνο για να σας παρέχουμε συναρμολόγηση υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη. Στόχος μας είναι να λύσουμε τις ανάγκες των πελατών και να κατασκευάσουμε προϊόντα και μηχανήματα υψηλής ποιότητας. Προς το παρόν, τα μηχανήματά μας πωλούνται σε πολλές χώρες της Ασίας, της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ωκεανίας. Οποιαδήποτε προβλήματα Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.

Μια γραμμή παραγωγής καλοριφέρ που περιλαμβάνει μηχανή πτερυγίων καλοριφέρ, φούρνο συγκόλλησης, μηχανή δοκιμής διαρροής, μηχανή κοπής σωλήνων, μηχανή σωλήνων, μηχανή συναρμολόγησης πυρήνων κ.λπ. Η μηχανή πτερυγίων αναφέρεται στη μηχανή πτερυγίων σφράγισης, η οποία μπορεί να παράγει τετράγωνα πτερύγια με ύψος 10 mm, συμπεριλαμβανομένων των ίσων πτερυγίων, των πτερυγίων όφσετ και των κυματοειδών πτερυγίων. Ο φούρνος χαλκοσυγκόλλησης χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή συγκολλητικών εξαρτημάτων αλουμινίου σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Μηχανή δοκιμής διαρροής που χρησιμοποιείται κυρίως για δοκιμή στεγανοποίησης προϊόντων, αδιάβροχη δοκιμή, δοκιμή στάθμης προστασίας IP. Η μηχανή κοπής σωλήνων είναι κατάλληλη για κοπή σωλήνων κράματος, σωλήνων από χάλυβα άνθρακα, σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχων μεταλλικών σωλήνων. Οι μηχανές κατασκευής σωλήνων χρησιμοποιούνται κυρίως για την παραγωγή σωλήνων ψυγείου αυτοκινήτου, σωλήνων ενδιάμεσου ψύξης και σωλήνων συμπυκνωτή. Η αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα χρησιμοποιεί συνεχώς παρεχόμενα πτερύγια και σωλήνες, και χειροκίνητα εγκατεστημένα κύρια τεμάχια (σωλήνες συλλογής) και πλαϊνές πλάκες για τη συναρμολόγηση πυρήνων εναλλάκτη θερμότητας συγκεκριμένων προδιαγραφών που απαιτούνται από τους πελάτες.

Το πλεονέκτημα της γραμμής παραγωγής καλοριφέρ από την εταιρεία μας:
1. Υψηλή απόδοση: Οποιαδήποτε ερώτηση ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχετε θα απαντηθεί εντός 24 ωρών.
2. Επαγγελματίας: περισσότερα από δέκα χρόνια ομάδας τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων για να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
3. Συσκευασία και μεταφορά: Πριν από τη συσκευασία, πρέπει να πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει διαρροή.
4. Υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστική τιμή: Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, έχουμε προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, αυστηρές απαιτήσεις παραγωγής και λογικές τιμές.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.