Μηχανή πτερυγίων καλοριφέρ

Η Nanjing Majestic Company είναι ένας από τους προμηθευτές μηχανημάτων πτερυγίων καλοριφέρ στην Κίνα. Η εταιρεία μας παρέχει την παραγωγή δεξαμενών νερού αυτοκινήτων, θερμοσιφώνων, συμπυκνωτών, εξατμιστών, καθώς και μια ποικιλία ειδικών εξοπλισμών στη γραμμή παραγωγής, όπως μηχανή πτερυγίων καλοριφέρ, χαλκοσυγκόλληση. φούρνος, κ.λπ. ταυτόχρονα, μπορούμε να σχεδιάσουμε μια ποικιλία ειδικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Εξασφαλίστε τις απαιτήσεις των πελατών, καινοτομείτε συνεχώς με βάση το πρωτότυπο και λάβετε περισσότερα οφέλη στη γραμμή παραγωγής. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια τεχνική ομάδα και εξειδικευμένο προσωπικό, ένα αυστηρό σύστημα διαχείρισης ποιότητας και σύστημα εξυπηρέτησης πελατών, από την ανάπτυξη έως τις μεταπωλήσεις, ξεκινώντας από τη ζήτηση των πελατών και δίνοντας προσοχή στην αξία ικανοποίησης των πελατών. Με ειλικρινή στάση, άριστη ποιότητα, τέλεια εξυπηρέτηση, για να συναντήσετε πελάτες, για να επιτύχετε την ικανοποίηση των πελατών με την win-win στρατηγική μας.

Η μηχανή πτερυγίων καλοριφέρ είναι ένα είδος πρεσαρίσματος πτερυγίων, το οποίο μπορεί να παράγει τετράγωνα πτερύγια με ύψος 10 mm, συμπεριλαμβανομένων ευθειών πτερυγίων, πτερυγίων όφσετ και κυματοειδών πτερυγίων. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν: αεροπορία, κρυογόνα, βιομηχανικά, αυτοκίνητα. Μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες σε οποιαδήποτε λειτουργία κατασκευής εναλλάκτη θερμότητας είναι η παραγωγή πτερυγίων Για πολλούς από αυτούς τους εναλλάκτες θερμότητας, το πτερύγιο που θα παραχθεί θα κατασκευαστεί σε μια μηχανή παλινδρομικής πρέσας, γνωστή και ως πρέσα πτερυγίων. Έχουμε αναπτύξει μια πλήρη σειρά μηχάνημα σχηματισμού πτερυγίων που περιλαμβάνει ένα από τα πιο προηγμένα τεχνικά μηχανήματα υψηλής ακρίβειας που διατίθενται στο την αγορά σήμερα. Και θα κατασκευάσουμε πτερύγιο ειδικά για τις απαιτήσεις της αίτησής σας.

Η μηχανή πτερυγίων καλοριφέρ μπορεί να διατηρήσει το ύψος των πτερυγίων και την ακρίβεια του βήματος μέσω μιας ειδικής μήτρας πτερυγίων. Αλλάζοντας το καλούπι πτερυγίων, ένα σετ μηχανής πτερυγίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή διαφορετικών πτερυγίων (πτερύγιο όφσετ, ίσιο πτερύγιο, διάτρητο πτερύγιο, πτερύγιο περσίδας, πτερύγιο τετραγωνικού κύματος, πτερύγιο ψαροκόκκαλου κ.λπ.). Δώστε τις προδιαγραφές πτερυγίων σας, όπως ύψος πτερυγίου, βήμα, πάχος, υλικό, μέγιστο μήκος ροής πτερυγίων κ.λπ.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.