Λαιμοί πλήρωσης καλοριφέρ

Λαιμοί πλήρωσης καλοριφέρ

Η Nanjing Majestic παράγει και προμηθεύει διάφορα είδη αξεσουάρ καλοριφέρ, όπως λαιμούς πλήρωσης καλοριφέρ, το υλικό που διαθέτουμε είναι χαλκός ορείχαλκος, σφράγιση αλουμινίου και επεξεργασία αλουμινίου. Εάν έχετε ερωτήσεις ή ανάγκες, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, θα σας στείλουμε κατάλογο και φωτογραφίες για έλεγχο.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος

Οι λαιμοί πλήρωσης καλοριφέρ μας είναι κατασκευασμένοι από μπίλια αλουμινίου 6061-T6 ή ορείχαλκο χαλκού. Αυτός ο λαιμός πλήρωσης ψυγείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου απαιτείται θύρα πλήρωσης για προσαρμοσμένες εφαρμογές βαρέως τύπου. Περιλαμβάνει βιδωτό σύνδεσμο λάστιχου 1/16 NPT για δοχείο διαστολής. Είναι ιδανικό για διάφορες μορφές αγώνων και παραστάσεων δρόμου. Ως εξαιρετικός προμηθευτής ανταλλακτικών, από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, την κατασκευή έως την εγκατάσταση, οι εσωτερικές μας εγκαταστάσεις μπορούν να παρέχουν όλα τα στοιχεία για να καλύψουν τις ανάγκες σας και να παρέχουν μια ολοκληρωμένη υπηρεσία διαχείρισης έργων που ταιριάζει. Ανεξάρτητα από το υλικό ή την ιδέα που έχετε, θα το κόψουμε και θα το διαμορφώσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις γνώσεις μας για τις δυνατότητές μας. Θα σας συμβουλεύσουμε επίσης να επιλέξετε το καλύτερο υλικό για την εργασία σας.
2.Παράμετρος προϊόντος (Προδιαγραφές)

Ονομασία προϊόντος

Λαιμοί πλήρωσης καλοριφέρ

Υλικό

Αλουμίνιο

Εφαρμογή

Παγκόσμιος

Χρώμα

Προσαρμοσμένο

MOQ

500 τεμ


3.Η υπηρεσία μας
Εάν έχετε σχέδιο αγοράς ή ερώτηση για τους λαιμούς πλήρωσης ψυγείου:
1. Καλώς ορίσατε κατασκευή OEM: καλοριφέρ, ενδιάμεσος ψύκτης, θερμάστρα, συμπυκνωτής, συσκευασία
2. Δείγμα υποστήριξης παραγγελίας.
3. Θα απαντήσουμε στην ερώτησή σας εντός 24 ωρών.
4. Μετά την αποστολή, θα παρακολουθούμε το προϊόν για εσάς κάθε δύο ημέρες μέχρι να λάβετε το προϊόν. Όταν λάβετε τα αγαθά, δοκιμάστε τα και δώστε μου σχόλια. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε μια λύση.


4.Συχνές ερωτήσεις
Ε: Πώς μπορώ να αγοράσω με ακρίβεια τα προϊόντα που χρειάζομαι;
Α: Χρειαζόμαστε έναν ακριβή αριθμό προϊόντος, εάν δεν μπορείτε να δώσετε τον αριθμό προϊόντος, μπορείτε να μας στείλετε τη φωτογραφία του προϊόντος σας ή να μας πείτε το μοντέλο του φορτηγού σας, την πινακίδα του κινητήρα σας κ.λπ. Θα προσδιορίσουμε με ακρίβεια το προϊόν που χρειάζεστε .
Ε: Πώς κάνετε την επιχείρησή μας μακροπρόθεσμη και καλή σχέση;
Α: Διατηρούμε καλή ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας επωφελούνται
Ε: Για ποιες χώρες έχετε κάνει εξαγωγές;
A:lraq, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Τουρκία, Μαλαισία, Ταϊλάνδη, Σαουδική Αραβία, Ρωσία, Καζακστάν, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Αυστραλία, Ιανουάριο, Καναδάς, Χιλή, Αίγυπτος κλπ

Hot Tags: Λαιμοί πλήρωσης ψυγείου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν