Συγκρότημα καλοριφέρ

Συγκρότημα καλοριφέρ

Η Nanjing Majestic Auto Parts Co., Ltd. εστιάζει στην επίλυση προβλημάτων του συστήματος ανταλλαγής θερμότητας και ψύξης, παρέχοντας υλικά αλουμινίου εναλλάκτη θερμότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία κλιματισμού, που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων σωλήνων αλουμινίου ψύξης ακριβείας, συναρμολόγησης καλοριφέρ και κλιματισμού εξαρτήματα συστήματος. Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, παρέχει στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και βοηθά τους πελάτες να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Η ικανοποίηση των πελατών είναι ο απώτερος στόχος όλης της δουλειάς μας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος

Το συγκρότημα ψυγείου ανήκει στο σύστημα ψύξης αυτοκινήτου. Το ψυγείο στο σύστημα ψύξης νερού του κινητήρα αποτελείται από τρία μέρη: τον θάλαμο εισαγωγής νερού, τον θάλαμο εξόδου νερού, το κύριο πτερύγιο και τον πυρήνα του ψυγείου. Το ψυκτικό ρέει στον πυρήνα του ψυγείου και ο αέρας περνά έξω από το ψυγείο. Το ζεστό ψυκτικό υγρό γίνεται κρύο διαχέοντας θερμότητα στον αέρα και ο ψυχρός αέρας θερμαίνεται απορροφώντας τη θερμότητα που διαχέεται από το ψυκτικό.


2.Υλικό προϊόντος
Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι συναρμολόγησης καλοριφέρ: αλουμίνιο και χαλκός. Το πρώτο χρησιμοποιείται σε γενικά επιβατικά αυτοκίνητα και το δεύτερο σε μεγάλα επαγγελματικά οχήματα.
Τα υλικά καλοριφέρ αυτοκινήτων και η τεχνολογία κατασκευής έχουν αναπτυχθεί γρήγορα. Με προφανή πλεονεκτήματα στα ελαφριά υλικά, τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου αντικαθιστούν σταδιακά τα χάλκινα καλοριφέρ στους τομείς των αυτοκινήτων και των ελαφρών οχημάτων. Ταυτόχρονα, η τεχνολογία και η τεχνολογία κατασκευής καλοριφέρ χαλκού έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο. Τα θερμαντικά σώματα χάλκινης συγκόλλησης χρησιμοποιούνται σε επιβατικά αυτοκίνητα, Προφανή πλεονεκτήματα σε θερμαντικά σώματα κινητήρα όπως μηχανήματα κατασκευών και βαρέα φορτηγά. Τα θερμαντικά σώματα για ξένα αυτοκίνητα είναι ως επί το πλείστον θερμαντικά σώματα αλουμινίου, τα οποία εξετάζονται κυρίως από την άποψη της προστασίας του περιβάλλοντος (ειδικά σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες). Στα νέα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου αντιπροσωπεύουν κατά μέσο όρο το 64%. Από την προοπτική των προοπτικών ανάπτυξης της παραγωγής καλοριφέρ αυτοκινήτων στη χώρα μου, ο αριθμός των καλοριφέρ αλουμινίου που παράγονται με συγκόλληση έχει αυξηθεί σταδιακά. Τα θερμαντικά σώματα χαλκού συγκόλλησης χρησιμοποιούνται επίσης σε λεωφορεία, φορτηγά και άλλο μηχανολογικό εξοπλισμό.

3.Δομή
Το συγκρότημα ψυγείου είναι ένα απαραίτητο και σημαντικό στοιχείο στο σύστημα ψύξης του υδρόψυκτου κινητήρα του αυτοκινήτου και αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση της ελαφρότητας, της απόδοσης και της οικονομίας. Η δομή του συγκροτήματος του ψυγείου προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες εξελίξεις.
Ο πυρήνας του καλοριφέρ με πτερύγια σωλήνα αποτελείται από πολλούς λεπτούς σωλήνες ψύξης και πτερύγια και οι περισσότεροι από τους σωλήνες ψύξης χρησιμοποιούν λοξές διατομές για να μειώσουν την αντίσταση του αέρα και να αυξήσουν την περιοχή μεταφοράς θερμότητας.
Ο πυρήνας του ψυγείου θα πρέπει να έχει αρκετή περιοχή ροής για να περνάει το ψυκτικό και ταυτόχρονα θα πρέπει να έχει αρκετή περιοχή ροής αέρα ώστε να επιτρέπει τη διέλευση του αέρα για να απομακρύνει τη θερμότητα που μεταφέρεται από το ψυκτικό στο ψυγείο. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχει αρκετή περιοχή απαγωγής θερμότητας για να ολοκληρώσει την ανταλλαγή θερμότητας μεταξύ του ψυκτικού, του αέρα και της ψύκτρας.
Το ψυγείο σωλήνα-ιμάντα σχηματίζεται με συγκόλληση του κυματοειδούς ιμάντα ακτινοβολίας και του σωλήνα ψύξης εναλλάξ.
Σε σύγκριση με το καλοριφέρ τύπου σωλήνα και πτερυγίου, το ψυγείο σωλήνα και ταινίας μπορεί να αυξήσει την περιοχή απαγωγής θερμότητας κατά περίπου 12% υπό τις ίδιες συνθήκες. Επιπλέον, υπάρχουν οπές σαν περσίδες στον ιμάντα απαγωγής θερμότητας που διαταράσσουν τη ροή του αέρα για να καταστρέψουν τον αέρα που ρέει στην επιφάνεια του ιμάντα απαγωγής θερμότητας. Το στρώμα πρόσφυσης στην επάνω πλευρά βελτιώνει την ικανότητα απαγωγής θερμότητας.

4.Συχνές ερωτήσεις
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές, Express;
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Hot Tags: Συναρμολόγηση ψυγείου, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν