Ενδιάμεση ψύξη πλακών αλουμινίου

Ενδιάμεση ψύξη πλακών αλουμινίου

Τα intercoolers βρίσκονται συνήθως σε οχήματα με υπερσυμπιεστή. Επειδή το intercooler είναι στην πραγματικότητα ένα υπερσυμπιεσμένο αξεσουάρ και ο ρόλος του είναι να βελτιώσει την απόδοση αερισμού του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα. Το Plate Fin Aluminium Intercooler είναι στην πραγματικότητα ένα αξεσουάρ turbocharged.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Η λειτουργία Plate Fin Aluminium Intercooler είναι η μείωση της θερμοκρασίας του αέρα υπό υψηλή πίεση, η μείωση του θερμικού φορτίου του κινητήρα, η αύξηση του όγκου του αέρα εισαγωγής και η αύξηση της ισχύος του κινητήρα. Για κινητήρες με υπερφόρτιση, το ενδιάμεσο ψυκτικό αλουμίνιο με πτερύγια είναι ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος ενίσχυσης. Είτε πρόκειται για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα είτε για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, πρέπει να εγκατασταθεί ένας ενδιάμεσος ψύκτης μεταξύ του υπερτροφοδότη και της πολλαπλής εισαγωγής.


2. Πλεονεκτήματα προϊόντων

1. Το Plate Fin Aluminium Intercooler έχει υψηλότερο συντελεστή μεταφοράς θερμότητας: το υλικό της πλάκας είναι κατασκευασμένο από υψηλότερη θερμική αγωγιμότητα.
2. Επειδή οι πλάκες μεταφοράς θερμότητας είναι διατεταγμένες, η απόσταση των πλακών είναι μικρή και η επιφάνεια σχηματίζει κυματοειδές μεταλλικό έλασμα, το οποίο αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματική περιοχή μεταφοράς θερμότητας. Επομένως, η περιοχή μεταφοράς θερμότητας ανά όγκο μονάδας είναι μεγάλη, και ο όγκος είναι σημαντικά μικρότερος από την ίδια περίπτωση εναλλάκτη θερμότητας. Η περιοχή μεταφοράς του σώματος και του σωλήνα.
3. Το Plate Fin Aluminium Intercooler έχει υψηλή απόδοση, απλή δομή, μικρή απώλεια θερμότητας, μικρό συντελεστή μεταφοράς θερμότητας, μικρό χώρο δαπέδου, εύκαμπτη συναρμολόγηση, απλή λειτουργία, βολική συντήρηση, βολική εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση και μεγάλη διάρκεια ζωής.


3. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

ΟΧΙ. ΕΙΔΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
1 Υλικό Κράμμα αλουμινίου
2 Όριο εξωτερικής διάστασης Προσαρμοσμένη
3 Τεχνική παραγωγής Συγκόλληση κενού και τόξο
4 Θερμική χωρητικότητα Προσαρμοσμένη
5 Ρυθμός ροής αερίου Προσαρμοσμένη
6 Θερμοκρασία εισόδου Προσαρμοσμένη
7 Θερμοκρασία εξόδου Προσαρμοσμένη
8 Θερμοκρασία εισόδου / εξόδου κρύου αέρα Προσαρμοσμένη
9 Ρυθμός ροής ψυχρού αέρα Προσαρμοσμένη


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Δοκιμάζετε όλα τα προϊόντα σας πριν από την παράδοση;
Α: Ναι, έχουμε 100% δοκιμή πριν από την παράδοση.
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με δείγματα ή τεχνικά σχέδια. Μπορούμε να χτίσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά
Ε: Ποιοι είναι οι όροι συσκευασίας σας;
Α: Γενικά, συσκευάζουμε τα προϊόντα μας σε ξύλινα κουτιά.
Hot Tags: Intercooler αλουμινίου πτερυγίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν