Σωλήνας ψύξης λαδιού

Η Nanjing Majestic Company είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σωλήνων ψύξης λαδιού στην Κίνα. Με έδρα το Jiangsu της Κίνας, έχουμε περισσότερους από 80 υπαλλήλους και περισσότερους από 10% τεχνικούς. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις αλουμινίου με υψηλότερες επιδόσεις, καλύτερη ποιότητα και πολύτιμες υπηρεσίες κατασκευής. Αναζητούμε συνεχώς συνεχή καινοτομία σε υλικά, διεργασίες, εξοπλισμό και εφαρμογές, καθώς και συνεχή βελτίωση στις διαδικασίες, την ποιότητα και την παράδοση. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικό σωλήνα ψύξης λαδιού και ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε σε καλή θέση όχι μόνο για να σας παρέχουμε σωλήνες υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη.

Η μέθοδος κατασκευής του σωλήνα ψύξης λαδιού είναι: η επίπεδη λωρίδα αλουμινίου μετατρέπεται σε σωλήνα και, στη συνέχεια, οι άκρες συνδέονται με μια διαδικασία συγκόλλησης υψηλής συχνότητας, και στη συνέχεια πραγματοποιείται συγκόλληση ραφών χωρίς τη χρήση υλικού πλήρωσης. Στη συνέχεια, ρυθμίστε το μέγεθος του σωλήνα έως ότου επιτευχθεί το ακριβές μέγεθος και η ανοχή. Γενικά, το υλικό πυρήνα είναι 3003 και το σύνθετο συγκολλήσιμο κράμα είναι 4343 ή 4045. Οι σωλήνες ψύξης λαδιού υψηλής συχνότητας χρησιμοποιούνται ευρέως σε σωλήνες παραγωγής εναλλάκτη θερμότητας για να είναι σε θέση να συγκολλούν φούρνους ή φλόγες και να παρέχουν αντοχή στη διάβρωση. Οι ψυχρότεροι σωλήνες κατασκευάζονται με υψηλή ακρίβεια και εξαιρετικά χαμηλές ανοχές, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών, και διάφορα μεγέθη και σχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ψυκτικών σωλήνων λαδιού διαφόρων συχνοτήτων. κράμα. Και παρέχετε επιλογή καταλόγου ή προσαρμοσμένο μέγεθος.

Ο σωλήνας ψύξης λαδιού έχει γρήγορη ταχύτητα συγκόλλησης, μικρή ζώνη που επηρεάζεται από τη θερμότητα, η συγκόλληση δεν μπορεί να καθαρίσει το κομμάτι εργασίας και μπορεί να συγκολλήσει σωλήνες λεπτού τοιχώματος και μεταλλικούς σωλήνες. Ο σωλήνας ψύξης λαδιού υψηλής συχνότητας έχει καλή αντοχή στη διάβρωση και καλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας.

Οι σωλήνες ψύξης λαδιού χρησιμοποιούνται κυρίως για ψυγεία λαδιού αυτοκινήτων και βιομηχανίας.

Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.