Ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα

Ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα

Το ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα μπορεί να παραχθεί πλήρως σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Είναι κατασκευασμένο από πλήρως ανθεκτικό και παχύ αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με καλή αντοχή στη διάβρωση και απαγωγή θερμότητας. Και μπορούμε να υποστηρίξουμε παραγγελίες μικρής παρτίδας. Καλώς ήλθατε να ρωτήσετε.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Λόγω της θερμικής αγωγιμότητας του λαδιού και της συνεχούς ροής και κυκλοφορίας του στον κινητήρα, το λάδι παίζει ψυκτικό ρόλο στον στροφαλοθάλαμο, τους συμπλέκτες, τα εξαρτήματα βαλβίδων κ.λπ. μπορεί να ψυχθεί με νερό, ενώ άλλα μέρη απαιτούν ακόμη ψύξη λαδιού.
Εάν ο κινητήρας υπερθερμανθεί και η βαλβίδα παραμείνει στην υψηλή θερμοκρασία και την κατάσταση υψηλής πίεσης του αερίου για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς σωστή ψύξη, αναπόφευκτα θα προκαλέσει κόπωση υψηλής θερμοκρασίας σε ολόκληρα τα εξαρτήματα της αμαξοστοιχίας βαλβίδας, η οποία θα επηρεάσει σοβαρά την απόδοση του βαλβίδα. Στις αμαξοστοιχίες, η θερμική εξασθένηση της ισχύος είναι σοβαρή, η οποία τελικά επηρεάζει τη συνολική απόδοση και τη διάρκεια ζωής του κινητήρα.
Επομένως, η σημασία του ψυκτικού λαδιού για τη μοτοσικλέτα είναι πολύ σημαντική.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Τύπος Ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα
Μάρκα Προσαρμοσμένη
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Προσαρμοσμένη
Δείγμα Διαθέσιμο
Αποστολή Αεροπορικές / θαλάσσιες μεταφορές
Λογότυπο Δεκτός


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Εστιάζουμε στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας σε λογική τιμή, κάθε μονάδα δοκιμάζεται πλήρως πριν από την αποστολή, ελέγξτε τις εικόνες και τις προδιαγραφές για συμβατότητα πριν από την παραγγελία, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα.
Και το ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα ισχύει γενικά για τις περισσότερες μοτοσικλέτες, οχήματα εκτός δρόμου, ποδήλατα σε οριζόντιους κινητήρες περιοχής συντήρησης.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ερ .: Τι γίνεται με τον χρόνο παράδοσης;
Α: Γενικά, θα χρειαστούν 30 έως 45 ημέρες μετά τη λήψη της προκαταβολής. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τα στοιχεία και την ποσότητα της παραγγελίας σας.
Ερ. Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με δείγματα ή τεχνικά σχέδια. Μπορούμε να χτίσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ερ .: Ποια είναι η πολιτική δειγματοληψίας σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε έτοιμα ανταλλακτικά, αλλά οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν το κόστος του δείγματος και το κόστος ταχυμεταφοράς.
Hot Tags: Ψυγείο λαδιού για μοτοσικλέτα, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν