Εισαγωγή προϊόντος από φύλλο αλουμινίου

- 2021-10-18-

Το αλουμινόχαρτο έχει καθαρή, υγιεινή και λαμπερή εμφάνιση. Μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά άλλα υλικά συσκευασίας σε ένα ενσωματωμένο υλικό συσκευασίας και η επίδραση εκτύπωσης επιφανείας του φύλλου αλουμινίου είναι καλύτερη από άλλα υλικά. Επιπλέον, το φύλλο αλουμινίου έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:


(1) Η επιφάνεια του φύλλου αλουμινίου είναι εξαιρετικά καθαρή και υγιεινή και δεν μπορούν να αναπτυχθούν βακτήρια ή μικροοργανισμοί στην επιφάνειά του.
(2) Το αλουμινόχαρτο είναι ένα μη τοξικό υλικό συσκευασίας, το οποίο μπορεί να έρθει σε άμεση επαφή με τρόφιμα χωρίς κανένα κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία.
(3) Το αλουμινόχαρτο είναι ένα άοσμο και άοσμο υλικό συσκευασίας, το οποίο δεν προκαλεί καμία περίεργη μυρωδιά στα συσκευασμένα τρόφιμα.
(4) Εάν το ίδιο το αλουμινόχαρτο δεν είναι πτητικό, αυτό και τα συσκευασμένα τρόφιμα δεν θα στεγνώσουν ή συρρικνωθούν ποτέ.
(5) Ανεξάρτητα από υψηλή θερμοκρασία ή χαμηλή θερμοκρασία, δεν θα υπάρχει διείσδυση λίπους στο φύλλο αλουμινίου.
(6) Το φύλλο αλουμινίου είναι ένα αδιαφανές υλικό συσκευασίας, επομένως είναι ένα καλό υλικό συσκευασίας για προϊόντα που εκτίθενται στο ηλιακό φως, όπως η μαργαρίνη.
(7) Το φύλλο αλουμινίου έχει καλή πλαστικότητα, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία προϊόντων διαφόρων σχημάτων. Διάφορα σχήματα δοχείων μπορούν επίσης να σχηματιστούν αυθαίρετα.
(8) Το φύλλο αλουμινίου έχει υψηλή σκληρότητα και μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό, αλλά η αντοχή του στο σχίσιμο είναι μικρή, επομένως είναι εύκολο να σχιστεί.
(9) Το ίδιο το αλουμινόχαρτο δεν μπορεί να σφραγιστεί με θερμότητα, πρέπει να επικαλυφθεί με θερμαινόμενο υλικό, όπως το pe, για θερμοσφράγιση.
(10) Όταν το φύλλο αλουμινίου έρχεται σε επαφή με άλλα βαρέα μέταλλα ή βαρέα μέταλλα, μπορεί να υπάρξουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις.