Πώς να αντιμετωπίσετε τα σημεία διάβρωσης στην επιφάνεια του κράματος αλουμινίου;

- 2021-10-08-

Υπάρχουν δύο τρόποι για να αφαιρέσετε τα σημεία διάβρωσης. Η μία είναι η χρήση φυσικών μεθόδων, όπως στίλβωση άμμου, στίλβωση κραδασμών και άλλες μέθοδοι μηχανικής επεξεργασίας. το άλλο είναι να χρησιμοποιηθούν μέθοδοι χημικής επεξεργασίας, όπως ισχυρή στίλβωση οξέων και λεύκανση τύπου υπεροξειδίου του υδρογόνου.
Το κράμα αλουμινίου πρέπει να υποβληθεί σε αντιδιαβρωτική επεξεργασία μετά την αφαίρεση των σημείων διάβρωσης, διαφορετικά, σύντομα θα εμφανιστεί διάβρωση. Υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε αντιδιαβρωτική επεξεργασία: ο ένας είναι να περάσετε τη δοκιμή αντοχής στον ψεκασμό αλατιού και πρέπει να αντιμετωπιστεί με έναν παράγοντα παθητικοποίησης ανθεκτικό στη διάβρωση, όπως η τρισθενής επεξεργασία παθητικοποίησης χρωμίου, η παθητικοποίηση χωρίς χρώμιο, η άλλη χρειάζεται μόνο αντιδιαβρωτικό για μερικούς μήνες, μπορεί απλά να αντιμετωπιστεί με αναστολείς διάβρωσης.
Συνοψίζοντας, υπάρχουν σημεία διάβρωσης στην επιφάνεια του κράματος αλουμινίου και υπάρχουν πολλές μέθοδοι επεξεργασίας. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν μια λογική επιλογή με βάση την πραγματική κατάσταση του εργοστασίου όταν το χρησιμοποιούν.