Τι πρέπει να κάνετε εάν διαρρεύσει το ψυγείο του αυτοκινήτου?

- 2021-04-20-

Το αυτοκίνητο έχει διαρροή, σας διδάσκει απλές δεξιότητες επισκευής:

Εάν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου διαπιστώσει ότι το ψυγείο έχει διαρροή, μπορεί να πάει στο κατάστημα επισκευής για να το ελέγξει και να το αντικαταστήσει με ένα νέο καλοριφέρ. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει διαρροή νερού, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα πρέπει να εξετάσει:

1. Ελέγξτε εάν το κάλυμμα του ψυγείου έχει στερεωθεί.

2. Προσπαθήστε να γεμίσετε τον αέρα στη δεξαμενή για να δείτε από πού διαρρέει το νερό στη δεξαμενή νερού όταν συμπιέζεται και, στη συνέχεια, αποφασίστε για το σχέδιο επισκευής.

3. Ξεβιδώστε το κάλυμμα λαδιού κινητήρα για να δείτε εάν υπάρχουν ίχνη γαλακτωματοποίησης ανόργανου λαδιού, εάν υπάρχει, αποσυναρμολογήστε τον κινητήρα και αντικαταστήστε τη φλάντζα κυλίνδρου

4. Εάν ο σωλήνας ψυγείου δεξαμενής νερού διαρρέει πιο σοβαρά, κόψτε τον σωλήνα ψυγείου διαρροής από το σημείο διαρροής, μπλοκάρετε τον αγωγό καλοριφέρ κοπής με βαμβακερή μπάλα επικαλυμμένη με σαπούνι και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε πένσα για να ισοπεδώσετε την κεφαλή του κομμένου σωλήνα ψυγείου και στη συνέχεια πτυχώστε το. Πατήστε σφιχτά για να σταματήσετε τη διαρροή νερού.