Ψυγείο αλουμινίου από την Nanjing Majestic Company

- 2021-04-20-

Λεπτομερής εισαγωγή καλοριφέρ κράματος αλουμινίου

Τι είναι ένα καλοριφέρ κράματος αλουμινίου;

Η βιομηχανία καλοριφέρ κράματος αλουμινίου είναι ένα νέο προϊόν που κυκλοφόρησε τα τελευταία χρόνια. Για παράδειγμα, ένα σύνθετο καλοριφέρ χαλκού-αλουμινίου αποτελείται από έναν υψηλής ποιότητας εσωτερικό σωλήνα χαλκού και ένα εξωτερικό καλοριφέρ αλουμινίου. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό, έχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα, καλύτερη αντοχή στη διάβρωση και είναι πιο εύκολο να διαμορφωθεί σε διάφορα στυλ εμφάνισης. Δεδομένου ότι το οξείδιο του αργιλίου που σχηματίζεται μετά την οξείδωση του αργιλίου είναι το καλύτερο προστατευτικό φιλμ, μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω οξείδωση και να το φέρει οξειδωτική διάβρωση. Η συμπίεση είναι επίσης ευκολότερη, η εμφάνιση είναι πιο όμορφη, η τιμή είναι σχετικά μέτρια και είναι πολύ δημοφιλής στην εργατική τάξη.

 

Χαρακτηριστικά του καλοριφέρ κράματος αλουμινίου

1. Αντοχή στη διάβρωση: Το θερμαντικό σώμα κράματος αλουμινίου μπορεί να παράγει στερεό οξείδιο παχιάς μεμβράνης στην επιφάνεια του υλικού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νερό και να θερμανθεί σε pH â ‰ ¤ 9 ή στη δεξαμενή νερού ενός αυτοκινήτου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να υποβληθεί σε ειδική επεξεργασία στην επιφάνεια του καλοριφέρ αλουμινίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορα υλικά με pH ‰ ¤12 για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

2. Όμορφο και γενναιόδωρο: το αλουμίνιο καλοριφέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επιφανειακές επεξεργασίες, διάφορα χρώματα και άνευ ραφής, διακοσμητικά, όμορφα και ανθεκτικά, επιλεκτικά και μπορεί να καλύψει τις ατομικές ανάγκες των ανθρώπων.

3. Ασφάλεια: Το θερμαντικό σώμα από κράμα αλουμινίου έχει υψηλότερη ειδική αντίσταση και πολύ υψηλότερη ειδική ακαμψία από ό, τι ο χαλκός και ο χάλυβας από χυτοσίδηρο. Ακόμα και στην περίπτωση λεπτότερου πάχους, μπορεί να αντέξει επαρκή πίεση χωρίς να καταστρέψει την αντοχή κάμψης, την αντοχή σε εφελκυσμό και την αντοχή σε κρούση κατά το χειρισμό, την εγκατάσταση και τη χρήση.

4. Ελαφρύ βάρος: Το βάρος του καλοριφέρ κράματος αλουμινίου είναι το ένα δέκατο αυτού του θερμαντικού σώματος από χυτοσίδηρο, το οποίο μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος μεταφοράς, να μειώσει την ένταση εργασίας και να εξοικονομήσει χρόνο εγκατάστασης.

5. Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση: Η χαμηλή πυκνότητα του ψυγείου κράματος αλουμινίου μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία σε διάφορα σχήματα και προδιαγραφές εξαρτημάτων, έτσι ώστε το καλοριφέρ αλουμινίου να έχει μεγάλη διατομή, και μια συμβατική επιφάνεια συναρμολόγησης, προϊόντος και επεξεργασίας μπορεί να είναι είναι ένα βήμα που μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο εργοτάξιο, εξοικονομώντας πολύ κόστος εγκατάστασης. Η συντήρηση είναι επίσης βολική και φθηνή.

6. Εξοικονόμηση ενέργειας: Όταν η απόσταση μεταξύ των θερμαντικών σωμάτων κράματος αλουμινίου εισόδου και εξόδου είναι η ίδια θερμοκρασία αγωγής θερμότητας, το αλουμίνιο καλοριφέρ είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από το θερμαντικό σώμα από χυτοσίδηρο. Λόγω της ομορφιάς του, το κάλυμμα θέρμανσης μπορεί να παραλειφθεί και η απώλεια θερμότητας μπορεί να μειωθεί. Πάνω από 30%, το κόστος μειώνεται περισσότερο από 10%. Αν και το φαινόμενο απαγωγής θερμότητας των θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου είναι ελαφρώς χειρότερο από αυτό των θερμαντικών σωμάτων χαλκού, το βάρος μπορεί να μειωθεί σημαντικά.