Σωλήνες μικροκαναλιού αλουμινίου

- 2022-09-09-

Σωλήνες μικροκαναλιού

Ονομάζεται επίσης εξώθηση πολλαπλών θυρών, αυτός ο επίπεδος και ορθογώνιος εξωθημένος σωλήνας είναι κατασκευασμένος από πολλά κανάλια που αυξάνουν τη μεταφορά θερμότητας μέσω υψηλότερης αναλογίας ανά όγκο επιφάνειας.

Οι μικροκαναλικοί σωλήνες είναι διαθέσιμοι σε διάφορα μεγέθη και κράματα, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες ιδιότητες για τον απαιτούμενο σκοπό και μπορούν να παραδοθούν με επίστρωση, έτοιμη για συναρμολόγηση και συγκόλληση σε φούρνο.

Το AluminiumMicro-channel Tube είναι ένα είδος εξωθημένου σωλήνα αλουμινίου υψηλής ακρίβειας, που ονομάζεται επίσης σωλήνας εξώθησης πολλαπλών θυρών (σωλήνας MPE) και σωλήνας μικρού καναλιών αλουμινίου. Αυτός ο επίπεδος και ορθογώνιος εξωθημένος σωλήνας είναι κατασκευασμένος από πολλά κανάλια που αυξάνουν τη μεταφορά θερμότητας μέσω υψηλότερης αναλογίας επιφάνειας ανά όγκο.

Οι σωλήνες μικροκαναλιού αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και κράματα αλουμινίου, εξασφαλίζοντας την καλύτερη απόδοση για τον απαιτούμενο σκοπό και μπορούν να παραδοθούν με επίστρωση ψευδαργύρου ή ροής, έτοιμη για συναρμολόγηση και συγκόλληση φούρνου.