Η χρήση λωρίδας αλουμινίου

- 2022-08-12-

Λωρίδα αλουμινίου


Σύμφωνα με τα διαφορετικά στοιχεία κράματος που περιέχονται στη λωρίδα αλουμινίου, η λωρίδα αλουμινίου και η πλάκα αλουμινίου χωρίζονται επίσης σε 8 σειρές. Ωστόσο, οι σειρές που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι οι σειρές 1000, 3000, 5000 και 8000.
Σύμφωνα με την κατάσταση ανόπτησης της λωρίδας αλουμινίου, η λωρίδα αλουμινίου μπορεί να χωριστεί σε πλήρως μαλακή (ο κατάσταση) ημίσκληρη (H24) και πλήρως σκληρή (h18). Τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πρέπει να ανήκουν στη σειρά all-soft, επειδή η κατάσταση O είναι πιο εύκολο να τεντωθεί και να λυγίσει.

Χρήση προϊόντος

Υπάρχουν πολλές χρήσεις της ταινίας αλουμινίου, όπως: σύνθετοι σωλήνες αλουμινίου-πλαστικού, καλώδια, οπτικά καλώδια, μετασχηματιστές, θερμαντήρες, παντζούρια κ.λπ.

Το 1060 απαιτεί υψηλή αντοχή στη διάβρωση και δυνατότητα διαμόρφωσης, αλλά δεν απαιτεί υψηλή αντοχή, ο χημικός εξοπλισμός είναι η τυπική του χρήση

Το 1100 χρησιμοποιείται για την επεξεργασία εξαρτημάτων που απαιτούν καλή μορφοποίηση και υψηλή αντοχή στη διάβρωση, αλλά δεν απαιτούν υψηλή αντοχή, όπως χημικά προϊόντα, εξοπλισμός βιομηχανίας τροφίμων και δοχεία αποθήκευσης, επεξεργασία λαμαρίνας, κοίλα δοχεία βαθιάς έλξης ή περιστροφής, συγκολλημένα μέρη, εναλλάκτες θερμότητας, τυπωμένες σανίδες, πινακίδες, ανακλαστήρες

3004 Φύλλα, Χοντρές Πλάκες, Σχεδιασμένοι Σωλήνες. Εφόσον ο εξωθημένος σωλήνας χρησιμοποιείται για το σώμα του μεταλλικού κουτιού από αλουμίνιο, απαιτεί υψηλότερα εξαρτήματα από το κράμα 3003, συσκευές παραγωγής και αποθήκευσης χημικών, εξαρτήματα επεξεργασίας λαμαρίνας, διαφράγματα κτιρίων, σωλήνες καλωδίων, υπονόμους και διάφορα εξαρτήματα φωτισμού .

3003 Πλάκα. Λωρίδα. αλουμινόχαρτο. Χοντρές πλάκες, τεντωμένοι σωλήνες. Πιέστε το σωλήνα. τύπος. Μεγάλος. σύρμα. Οι ράβδοι ψυχρής κατεργασίας, τα σύρματα ψυχρής κατεργασίας, τα σύρματα με πριτσίνια, τα σφυρήλατα, τα φύλλα και οι ψύκτρες χρησιμοποιούνται κυρίως για την κατεργασία εξαρτημάτων που απαιτούν καλή μορφοποίηση, υψηλή αντοχή στη διάβρωση ή καλή συγκολλησιμότητα ή και τα δύο. Υπάρχουν τεμάχια που απαιτούν μεγαλύτερη αντοχή από κράματα της σειράς 1***, όπως δεξαμενές και δεξαμενές για τη μεταφορά υγρών, δεξαμενές πίεσης, συσκευές αποθήκευσης, εναλλάκτες θερμότητας, χημικός εξοπλισμός, δεξαμενές καυσίμων αεροσκαφών, αγωγοί λαδιού, ανακλαστήρες, εξοπλισμός κουζίνας, πλυντήριο ρούχων σώμα μπανιέρας, πριτσίνια, σύρμα συγκόλλησης.

5052 Αυτό το κράμα έχει καλή μορφοποίηση, αντοχή στη διάβρωση, δυνατότητα κεριού, αντοχή σε κόπωση και μέτρια στατική αντοχή. Χρησιμοποιείται στην κατασκευή δεξαμενών καυσίμων αεροσκαφών, σωλήνων καυσίμου και εξαρτημάτων λαμαρίνας για οχήματα και πλοία μεταφοράς, οργάνων, βραχίονες και πριτσίνια λαμπτήρων δρόμου, προϊόντα υλικού κ.λπ.