Τα οφέλη των ηλεκτρονικών προφίλ αλουμινίου καλοριφέρ ως υλικά πηγής παραγωγής

- 2022-03-08-

Ηλεκτρονικά προφίλ αλουμινίου καλοριφέρχρησιμοποιούνται κυρίως για την επεξεργασία των πηγών υλικών των ηλεκτρονικών καλοριφέρ. Παράγονται από εξειδικευμένους κατασκευαστές προφίλ καλοριφέρ. Γενικά, οι παραγγελίες γίνονται με κατασκευαστές προφίλ σύμφωνα με την παραγγελία. Μετά την αγορά, κόβονται και τρυπούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σχεδίων. Και μια σειρά από επεξεργασμένα τελειωμένα καλοριφέρ.

Τα πλεονεκτήματα τουηλεκτρονικό προφίλ αλουμινίου καλοριφέρως υλικό πηγής παραγωγής αντικατοπτρίζονται:
οκαλοριφέρ προφίλ αλουμινίουέχει τα πλεονεκτήματα του μικρού βάρους, της χαμηλής τιμής και της υψηλής απόδοσης, του μεταβαλλόμενου σχήματος, του φόβου της αλκαλικής διάβρωσης και της εσωτερικής αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε. όμορφη εμφάνιση, αλλάζοντας εντελώς την τραχιά εμφάνιση των παραδοσιακών καλοριφέρ από χυτοσίδηρο. το πάχος του ψυγείου γίνεται πιο λεπτό και το πάχος μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με τη δική σας κατάσταση, η οποία καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Τα σχήματα είναι διαφορετικά για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων να επιδιώξουν την εξατομίκευση. Πλούσια χρώματα, κατάλληλα για στυλ διακόσμησης σπιτιού διαφορετικών χρωμάτων. ελαφρύ, μικρή χωρητικότητα νερού, πιο φιλικό προς το περιβάλλον στη χρήση, εάν δεν υιοθετηθεί η εσωτερική αντιδιαβρωτική διαδικασία, το ψυγείο θα διαβρωθεί και θα διαρρεύσει.
Τα κύρια πλεονεκτήματα είναι:
1. Καλοριφέρ αλουμινίουέχει καλύτερα χαρακτηριστικά απαγωγής θερμότητας και εξοικονόμησης ενέργειας. Στον ίδιο χώρο, εάν χρησιμοποιούνται θερμαντικά σώματα ίδιας προδιαγραφής, ο αριθμός των χυτών αλουμινίου είναι μικρότερος από αυτόν του χάλυβα.
2. Τοκαλοριφέρ προφίλ αλουμινίουέχει καλή αντοχή στη διάβρωση στην οξείδωση και δεν χρειάζεται να προσθέσετε πρόσθετα. Η αρχή είναι ότι μόλις το αλουμίνιο συναντήσει οξυγόνο στον αέρα, θα σχηματιστεί ένα φιλμ οξειδίου. Αυτή η μεμβράνη είναι ταυτόχρονα σκληρή και πυκνή, αποτρέποντας περαιτέρω ζημιά στο σώμα. Διάβρωση υλικών.

Η επιφάνεια τουκαλοριφέρ αλουμινίουανοδιώνεται για επιφανειακή επεξεργασία για να αυξήσει την αντοχή στη διάβρωση, την αντοχή στη φθορά και την εμφάνιση του υλικού αλουμινίου, επομένως χρησιμοποιείται ευρέως σε: μηχανολογικό εξοπλισμό, ψύξη κινητήρα, μηχανήματα κατασκευής, αεροσυμπιεστές, νέα ενέργεια Αυτοκίνητο, οικιακές συσκευές και άλλες βιομηχανίες.