Σωλήνας συμπυκνωτή μικροκαναλιών

Σωλήνας συμπυκνωτή μικροκαναλιών

Ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς σωλήνων αλουμινίου στην Κίνα, μπορούμε να παράγουμε είδη σωλήνων, όπως σωλήνα καλοριφέρ, σωλήνα intercooler, ψυγείο λαδιού και σωλήνα συμπυκνωτή μικρο καναλιών κ.λπ. Έχουμε διάφορες προδιαγραφές για να επιλέξετε, ή εάν έχετε σχέδιο, μπορούμε να παράγουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Εάν χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Ο μικροσωματικός σωλήνας συμπυκνωτή είναι ένα πορώδες υλικό με λεπτό τοίχωμα με πορώδη επίπεδη σωλήνα που χρησιμοποιεί εκλεπτυσμένες ράβδους αλουμινίου, θερμή εξώθηση και ψευδάργυρο που ψεκάζεται στην επιφάνεια. Χρησιμοποιείται κυρίως σε συστήματα κλιματισμού για διάφορα ψυκτικά ως νέο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό. Η χρήση νέων συστημάτων προστασίας του περιβάλλοντος είναι το βασικό υλικό για τη νέα γενιά εναλλακτών θερμότητας κλιματισμού παράλληλης ροής μικρο-καναλιών.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1000 κιλά
Τιμή: διαπραγμάτευση
Οροι πληρωμής: Τ / Τ
Δυνατότητα εφοδιασμού: 50.000 τόνους το χρόνο
Ωρα παράδοσης: Σύμφωνα με την απαίτησή σας
Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυπική συσκευασία εξαγωγής


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Ο σωλήνας συμπυκνωτή μικροκαναλιών είναι ένα προϊόν αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας που εξωθείται θερμά από το εξευγενισμένο πλινθώματος αλουμινίου και στη συνέχεια ψεκάζεται με ψευδάργυρο για να αποφευχθεί η διάβρωση.
Ο σωλήνας συμπυκνωτή μικροδιαύλων είναι το βασικό υλικό της νέας γενιάς συμπυκνωτή. Ο σωλήνας συμπυκνωτή μικροδιαύλων έχει εξαιρετική απόδοση στην προστασία του περιβάλλοντος, στην υψηλή απόδοση, στην εξοικονόμηση ενέργειας και στη μείωση του κόστους και έχει αναγνωριστεί έντονα στα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων.
Ο σωλήνας συμπυκνωτή μικροκαναλιών χρησιμοποιείται κυρίως για συμπυκνωτές και εξατμιστές συστημάτων κλιματισμού, καθώς και γραμμές υγρού για κλιματισμό, συστήματα ψύξης κινητήρα, πυρήνες θερμαντήρα και καλοριφέρ για ψύκτες αέρα φόρτισης και άλλα συστήματα ψύξης.


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Το MOQ βασίζεται στο σχέδιο που θέλετε και στις απαιτήσεις σας.
Ε: Θα μπορούσατε να δώσετε δείγμα;
Α: Ναι, θα παρασχεθεί δείγμα για να ελέγξετε την ποιότητα
Ε: Ποια είναι η πολιτική δείγματός σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε έτοιμα ανταλλακτικά και πρέπει απλά να πληρώσετε τα έξοδα αποστολής.
Hot Tags: Micro Channel Condenser Tube, Customized, China, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν