Χειροκίνητη μηχανή κοπής σωλήνων

Χειροκίνητη μηχανή κοπής σωλήνων

Δεν παράγουμε μόνο σωλήνες αλουμινίου και υλικά αλουμινίου και άλλα αξεσουάρ καλοριφέρ, αλλά παρέχουμε επίσης στους πελάτες μηχανήματα κατασκευής σωλήνων, μηχάνημα χειροκίνητης κοπής σωλήνων, αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων κ.λπ., με στόχο την επίλυση προβλημάτων παραγωγής των πελατών. Έχουμε μια επαγγελματική τεχνική ομάδα που μπορεί να παρέχει επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες και υψηλής ποιότητας. Το προϊόν, αν χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Αυτή η μη αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων είναι κατάλληλη για κοπή σωλήνων κράματος, σωλήνων από ανθρακούχο χάλυβα, σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχων μεταλλικών σωλήνων. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελείται από ράφι υλικού, άξονα κοπής σωλήνων, γραμμή αλυσίδας, μηχανισμό ορίου, μηχανισμό τροφοδοσίας , ένα ηλεκτρικό σύστημα, ένα πνευματικό σύστημα κ.λπ.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

-Η ανθεκτική σχεδίαση της Μηχανής Μηχανής Κοπής Σωλήνων μπορεί να εξασφαλίσει χαμηλούς κραδασμούς και ο θόρυβος αυτής της Μηχανής Μηχανής Κοπής Σωλήνας είναι σχετικά μικρός και ο χρόνος εργασίας είναι μεγαλύτερος.
-Αυτόματη πνευματική διπλή σύσφιξη.
-Το αυτόματο σύστημα ψύξης νερού καθιστά την επιφάνεια κοπής λεία, έχει λιγότερα γρέζια και δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί, και επιτρέπει επίσης τη χρήση του πριονιού για μεγάλο χρονικό διάστημα.
-Δύο ταχύτητες είναι κατάλληλες για διαφορετική κοπή σωλήνων.


3. Συσκευασία & παράδοση

Λεπτομέρειες πακεταρίσματος
Η τυπική συσκευασία της εταιρείας είναι ασφαλής για θαλάσσιες μεταφορές.
(Τα εξαρτήματα μη αυτόματης κοπής σωλήνων του μηχανήματος είναι σε γυμνή συσκευασία και οι κινητήρες και τα ηλεκτρικά μέρη του μηχανήματος είναι τυλιγμένα σε πλαστικό και καλά προστατευμένα. Όλο το μηχάνημα θα συσκευαστεί σε ξύλινα κουτιά.)
Συνήθως, μια μη αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων θα ενοποιείται από την LCL και το δοχείο θα αποσταλεί μαζί με άλλα αντικείμενα.
Λιμάνι
Σανγκάη, Κίνα


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Κανονικά, δεχόμαστε κατάθεση 30%, 70% πριν από την αποστολή. Εάν έχετε συμβουλές, μην διστάσετε να ρωτήσετε.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σαφείς
Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα στην ποιότητα;
Α: Όλη η επεξεργασία παράγεται στο εργοστάσιό μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα
Hot Tags: Μη αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν