Μηχανή δοκιμής διαρροών

Η εταιρεία Nanjing Majestic είναι ένας από τους επαγγελματίες προμηθευτές μηχανημάτων δοκιμής διαρροών στην Κίνα. Η μηχανή δοκιμής διαρροών εξάγεται στη Ρωσία, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αφρική, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδία και πολλές άλλες χώρες και περιοχές στον κόσμο. παρέχει λεπτομερείς οδηγίες και εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Μηχανή δοκιμής διαρροής που ελέγχεται από μικροϋπολογιστή υπολογιστή, με λειτουργία σάρωσης γραμμωτού κώδικα και λειτουργία τηλεχειριστηρίου. Χρησιμοποιείται ευρέως σε διαδικτυακούς ελέγχους στεγανότητας αέρα, δοκιμή στεγανοποίησης ψυγείων, συμπυκνωτών, ψυκτικών, χαλκού, καλοριφέρ αυτοκινήτου, καλοριφέρ αλουμινίου: θερμαντικά σώματα χυτού αλουμινίου, σύνθετα καλοριφέρ χάλυβα-αλουμινίου, καλοριφέρ αλουμινίου κ.λπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δοκιμή στεγανότητας αέρα και δοκιμή στεγανοποίησης στο εργαστήριο. Η εμπειρία μας στον αυτοματοποιημένο εξοπλισμό γραμμής παραγωγής και τον αυτοματισμό διεργασιών βελτιώνει τη λειτουργία των αυτόματων ανιχνευτών διαρροών καλοριφέρ, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον κλάδο. Το Leak testing είναι ένας εξειδικευμένος τομέας της μηχανικής, που μερικές φορές ονομάζεται δοκιμή πίεσης ή δοκιμή κενού. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πληθώρα γνώσεων και εμπειρογνωμοσύνης και μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να καθορίσουν αποδεκτούς ρυθμούς διαρροής ή όρια διαρροής και να σχεδιάσουν και να παρέχουν αυτόματες μηχανές δοκιμής διαρροής ψυγείου για να ελέγχουν αξιόπιστα πόσα αντικείμενα διαρρέουν.

Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της μηχανής δοκιμής διαρροών είναι κυρίως τα εξής:
Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής μπορεί ποσοτικά να ελέγξει διαρροή και πέρασε το πρότυπο ISO9000, το μηχάνημα δοκιμής διαρροής μπορεί να καθαριστεί και να στεγνώσει γρήγορα, να ενσωματωθεί εύκολα στην αυτόματη ή χειροκίνητη γραμμή παραγωγής, αυτόματο όριο διέλευσης / αποτυχίας, αυτόματο σήμα διέλευσης / αποτυχίας. υπερνικά τις εξωτερικές παρεμβολές και πραγματοποιεί άμεση ανίχνευση διαρροής πίεσης διαφορικής. Τα αποτελέσματα των δοκιμών είναι διαισθητικά και οικονομικά αποδοτικά. Είναι ο ιδανικός εξοπλισμός για πολλές δοκιμές αεροστεγανότητας.
Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής χρησιμοποιείται ευρέως για διαδικτυακό έλεγχο στεγανότητας θερμαντικών σωμάτων, συμπυκνωτών, ψυκτικών, χαλκού, καλοριφέρ αυτοκινήτου, καλοριφέρ αλουμινίου: θερμαντικά σώματα χυτού αλουμινίου, σύνθετα καλοριφέρ χάλυβα-αλουμινίου, καλοριφέρ αλουμινίου κ.λπ., Δοκιμή στεγανοποίησης, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δοκιμή στεγανότητας αέρα και δοκιμή στεγανοποίησης στο εργαστήριο
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.