Σωλήνας Intercooler

Η εταιρεία Nanjing Majestic Company ιδρύθηκε το 2007. Η εταιρεία μας επικεντρώνεται στην κατασκευή σωλήνων καλοριφέρ, σωλήνα intercooler και σωλήνα ψύξης λαδιού για περισσότερες από 12 yeas. Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σωλήνων intercooler στην Κίνα. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Σίγουρα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Είμαστε σε καλή θέση όχι μόνο για να σας προμηθεύουμε σωλήνες υψηλής ποιότητας , αλλά και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Οι καλά εκπαιδευμένοι μηχανικοί θα σας προσφέρουν οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη. Επίσης, μπορούμε να παράγουμε προσαρμοσμένο σωλήνα Intercooler, σωλήνα καλοριφέρ και άλλους σωλήνες αλουμινίου για πελάτες, αν έχετε σχέδιο ή μέγεθος λεπτομέρειας, μπορούμε να αναπτύξουμε για εσάς. Αν υπάρχουν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.

Το intercooler είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος υπερσυμπιεστών. Πρόκειται για ένα υπερσυμπιεσμένο αξεσουάρ του οποίου η λειτουργία είναι να βελτιώσει την απόδοση αερισμού του κινητήρα. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ή υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, απαιτείται υπερφόρτιση. Το intercooler είναι εγκατεστημένο μεταξύ των πολλαπλών αερίου και τα περισσότερα από τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο intercooler είναι ορθογώνιο τετράγωνο ενδιάμεσο ψυκτικό. Οι τύποι ορθογώνιων σωλήνων intercooler είναι: πτερύγιο σωλήνας intercooler, τετράγωνος σωλήνας intercooler ή σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Τα χαρακτηριστικά προϊόντος του σωλήνα intercooler που παρέχονται από την εταιρεία μας: ελαφρύ, εύκολο στη συγκόλληση, καλή αντοχή στη διάβρωση, καλή αντίσταση τάσης, μικρό εύρος απόκλισης, υψηλή ποιότητα επιφάνειας. Ο σωλήνας Intercooler χρησιμοποιείται κυρίως σε συστήματα κλιματισμού, ψύξης και ψύξης και ηλιακές εφαρμογές. Από την ίδρυσή μας το 2007, διαθέτουμε πλούσια εμπειρία σε σωλήνες interooler αλουμινίου στην Κίνα και τα προϊόντα μας πωλούνται σε Ευρώπη, Εβδομαδιαία, Ωκεανία, Ασία και άλλες χώρες. Επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, επομένως απολαμβάνουμε καλή φήμη στον τομέα του αλουμινίου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε μαζί σας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.