Ορθογώνιος σωλήνας Intercooler

Επειδή το intercooler είναι στην πραγματικότητα ένα υπερσυμπιεσμένο αξεσουάρ, η λειτουργία του είναι να μειώσει τη θερμοκρασία του αέρα υψηλής θερμοκρασίας μετά την ώθηση, έτσι ώστε να μειώσει το θερμικό φορτίο του κινητήρα, να αυξήσει τον όγκο του αέρα εισαγωγής και, στη συνέχεια, να αυξήσει την ισχύ του μηχανή. Για κινητήρες με υπερφόρτιση, το intercooler είναι ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος υπερφόρτισης. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ή υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, πρέπει να εγκατασταθεί ένας ενδιάμεσος ψύκτης μεταξύ του υπερτροφοδότη και της πολλαπλής εισαγωγής. Το υλικό που χρησιμοποιείται στο ενδιάμεσο ψυκτικό αλουμίνιο είναι ως επί το πλείστον ορθογώνιος σωλήνας με αλουμίνιο.

Η Nanjing Majestic είναι επαγγελματίας κατασκευαστής σωλήνων αλουμινίου για καλοριφέρ, ψυκτήρες και ψυγεία λαδιού. Έχουμε είδη σωλήνων σε απόθεμα, και μπορούμε προσαρμοσμένους σωλήνες σύμφωνα με το σχέδιο και την απαίτηση των πελατών. Όπως ορθογώνιος σωλήνας με αλουμίνιο, ψυγείο alimunim, στρογγυλός σωλήνας κ.λπ.

Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.