Μηχανή πτερυγίων υψηλής ταχύτητας

Μηχανή πτερυγίων υψηλής ταχύτητας

Το σχήμα της λεπίδας της μηχανής πτερυγίων υψηλής ταχύτητας που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από την εταιρεία μας υιοθετεί ειδική τεχνολογία επεξεργασίας υψηλής ακρίβειας και ειδική μέθοδο θερμικής επεξεργασίας για να κάνει το ρολό διαμόρφωσης μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και να διασφαλίσει ότι ο κύλινδρος σχηματισμού πτερυγίων έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. . Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το μηχάνημα πτερυγίων αναφέρεται στο μηχάνημα πτερυγίου σφράγισης, το οποίο μπορεί να παράγει τετράγωνα πτερύγια με ύψος 10 mm, συμπεριλαμβανομένων ίσια πτερύγια, πτερύγια όφσετ και κυματοειδή πτερύγια.
Το πτερύγιο είναι το βασικό στοιχείο του εναλλάκτη θερμότητας πλάκας. Οι συνήθως χρησιμοποιούμενες μορφές πτερυγίων είναι: ίσια πτερύγια, πτερύγια ζιγκ-ζαγκ, πολλαπλά κοίλα πτερύγια, κυματοειδή πτερύγια, πτερύγια με πτερύγια κ.λπ.
Η μηχανή παραγωγής πτερυγίων υψηλής ταχύτητας είναι ένας ειδικός εξοπλισμός για τη διάτρηση πτερυγίων ανταλλαγής θερμότητας. Εξοπλισμένο με αντίστοιχα καλούπια, μπορεί να τρυπήσει όλους τους προαναφερθέντες τύπους πτερυγίων. Τα διάτρητα πτερύγια του έχουν υψηλή διαστατική ακρίβεια και καλό εφέ σειράς και χρησιμοποιούνται ευρέως από εταιρείες εναλλάκτη θερμότητας πλάκας.
Η μηχανή πτερυγίων χωρίζεται σε μηχανή πτερυγίων υψηλής ταχύτητας, μηχανή πτερυγίων χαμηλής ταχύτητας, μηχανή πτερυγίων σφράγισης και μηχανή κυλίνδρου


2. Υπηρεσία μεταπωλήσεων

Με το αυξανόμενο τεχνικό περιεχόμενο των προϊόντων, οι χρήστες έχουν ολοένα και πιο αυστηρές απαιτήσεις για προϊόντα, και η εργασία των υπηρεσιών έχει γίνει όλο και πιο σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Προκειμένου να διασφαλίσουμε τις υπηρεσίες που παρέχονται στους χρήστες, προκειμένου να παίξουμε πλήρως τα πλεονεκτήματα των γρήγορων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, η εταιρεία μας Με βάση πολλά χρόνια πρακτικής εμπειρίας, οι απαιτήσεις για εργασίες σέρβις γίνονται όλο και πιο γρήγορες, περιεκτικές και αποτελεσματικές . Η εταιρεία μας ακολουθεί εδώ και πολύ καιρό την πολιτική εξυπηρέτησης που προσανατολίζεται στον χρήστη και σταδιακά σχηματίζει ένα σύνολο προηγμένων και ολοκληρωμένων συστημάτων υπηρεσιών. Η πολιτική και το σύστημά μας έχουν δοκιμάσει τη δοκιμή της αγοράς, διασφαλίζοντας ότι το μηχάνημα πτερυγίων υψηλής ταχύτητας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα στην τεράστια εγχώρια αγορά, θα:
1. Όταν ένας πελάτης αγοράζει ένα μηχάνημα, η εταιρεία συνεργάζεται με τον χρήστη για να κάνει καλή δουλειά παρακολούθησης μετά την πώληση, όπως οι λεπτομερείς πληροφορίες (όνομα, διεύθυνση ,,,, κλπ.) Της μονάδας αγοράς και της μονάδας χρήσης, και να το υποβάλλετε στο τμήμα εξυπηρέτησης χρηστών για διαχείριση υπολογιστών και να δημιουργήσετε λεπτομερή αρχεία χρήστη. Για να παρακολουθείτε την υπηρεσία οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον
2. Για αυτήν τη μηχανή πτερυγίων υψηλής ταχύτητας, η περίοδος εγγύησης του μηχανήματος σχηματισμού πτερυγίων της εταιρείας μας είναι 12 μήνες για ολόκληρο το μηχάνημα.
3. Ο κανονικός χρόνος απόκρισης υπηρεσίας είναι 24 ώρες


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Έχετε λεπτομερές και επαγγελματικό εγχειρίδιο εγκατάστασης;
Α: Ναι, μπορούμε να παρέχουμε λεπτομερές και επαγγελματικό εγχειρίδιο εγκατάστασης.
Ε: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Ε: Πώς αναφέρετε και πόσο καιρό είναι η περίοδος ισχύος της προσφοράς;
Α: Συνήθως θα κάνουμε μια προσφορά μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη της ερώτησής σας. Η τιμή ισχύει για 30 ημέρες.
Hot Tags: Μηχανή πτερυγίων υψηλής ταχύτητας, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν