Στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας

Στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας

Ο στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας χρησιμοποιείται σε πολλές δομικές εφαρμογές. Στο Majestic, όλοι οι στρογγυλοί σωλήνες αλουμινίου υψηλής συχνότητας μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε διαφορετικά μεγέθη σε περίπτωση που τα υπάρχοντα προϊόντα δεν μπορούν να καλύψουν τις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό προϊόν εδώ.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Περιγραφή προϊόντος


Ο στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας έχει πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα και είναι ιδανικός για προσαρμοσμένες εργασίες κατασκευής, όπως εισαγωγή αέρα DIY, συστήματα ψύξης και ρύθμιση σωληνώσεων turbo intercooler.

Ως επαγγελματικό εργοστάσιο διέλασης αλουμινίου, η Majestic παρέχει ακριβή κοπή σε μήκος του στρογγυλού σωλήνα αλουμινίου υψηλής συχνότητας και ποικίλες υπηρεσίες επεξεργασίας με τον ταχύτερο χρόνο παράδοσης για να καλύψει τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας είναι ένα καλό κράμα αλουμινίου πολλαπλών χρήσεων που έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά αντοχής στη διάβρωση και είναι ισχυρό, πολύ δημοφιλές στη βιομηχανία μεταφορών.

 

Ειδικά χαρακτηριστικά:

1. Ελαφρύ

2. Ικανότητα συγκόλλησης και αντοχή στη διάβρωση

3. Διατίθενται διάφορα μεγέθη και στυλ

4. Οι προσαρμοσμένες απαιτήσεις γίνονται δεκτές

5. Οι παραγγελίες cOem είναι ευπρόσδεκτες

 

Συσκευασία: χαρτοκιβώτιο και παλέτα


Εφαρμογή: Μπορεί να υποστεί επεξεργασία ανάλογα με το μήκος που χρειάζεστε και μπορεί να συγκολληθεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

 

FAQ:

Ε: Είστε εργοστάσιο ή εμπορική εταιρεία;
Α: Είμαστε μια εργοστασιακή εταιρεία.

Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
A:T/T, L/C εν όψει

Ε: Τι είναι το MOQ;
Α.: Η παραγγελία δείγματος είναι αποδεκτή, και ορισμένα δείγματα μπορούν να είναι δωρεάν.

 

Hot Tags: Στρογγυλός σωλήνας αλουμινίου υψηλής συχνότητας, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν