Πρέσα διάτρησης πτερυγίων

Πρέσα διάτρησης πτερυγίων

Δεν παράγουμε μόνο σωλήνες αλουμινίου, πτερύγια και άλλα αξεσουάρ καλοριφέρ, αλλά και επιλύουμε προβλήματα παραγωγής για τους πελάτες. Εάν χρειάζεστε γραμμές παραγωγής, όπως πρέσα διάτρησης πτερυγίων, μηχανήματα κατασκευής σωλήνων και άλλου εξοπλισμού, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Στόχος μου είναι να εξυπηρετώ πελάτες με προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιητική εξυπηρέτηση και ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Η παραγωγή πτερυγίων είναι μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες σε οποιαδήποτε διαδικασία κατασκευής εναλλάκτη θερμότητας. Για πολλούς από αυτούς τους εναλλάκτες θερμότητας, τα πτερύγια που θα παραχθούν θα κατασκευάζονται σε μια παλινδρομική πρέσα διάτρησης πτερυγίων (ονομάζεται επίσης πρέσα πτερυγίων). Συνήθως παράγουμε πτερύγια από μέταλλα όπως αλουμίνιο, inconel έως ανοξείδωτο ατσάλι. Το Fin Press Tooling αυτών των μηχανών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων μορφών πτερυγίων από παραδοσιακά ίσια πτερύγια έως όφσετ ή ζιγκ-ζαγκ έως ψαροκόκαλο ή κυματιστά πτερύγια. Επιπλέον, προσφέρουμε και άλλες πρέσες με διαφορετικά πλάτη και λειτουργίες. Θα χαρούμε να σχεδιάσουμε το καλύτερο σύστημα για εσάς σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις της αίτησής σας.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Η πρέσα πτερυγίων είναι μια ειδική γραμμή παραγωγής για την παραγωγή πτερυγίων στη βιομηχανία ψύξης. Αποτελείται από υψηλής ταχύτητας διάτρηση ακριβείας, ράφι εκκένωσης, δεξαμενή λαδιού, συσκευή σχεδίασης (μονό και διπλό άλμα), ράφι αναρρόφησης, ράφι συλλογής, ηλεκτρικό σύστημα και πνευματικό σύστημα.
- Η πρέσα διάτρησης πτερυγίων περιλαμβάνει μια υδραυλική συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης για την προστασία του ξενιστή και του καλουπιού, το οποίο είναι εύκολο στη χρήση
-Σύνδεση ανθρώπου-μηχανής και ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου PLC για την εξασφάλιση της αξιόπιστης λειτουργίας αυτόματης διάτρησης.
-Το ρυθμιστικό έχει υδραυλική λειτουργία ανύψωσης, η οποία είναι βολική για εγκατάσταση και διόρθωση καλουπιού
-Έχει λειτουργίες προστασίας όπως λάθος λήψης, χωρίς συναγερμό λαδιού, χωρίς ανίχνευση υλικού κ.λπ.
- Εξοπλισμένο με υδραυλική συσκευή γρήγορης αλλαγής καλουπιού, καθιστώντας την φόρμα αλλαγής γρηγορότερης και πιο βολικής.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πώς αναφέρετε και πόσο καιρό είναι η περίοδος ισχύος της προσφοράς;
Α: Συνήθως θα κάνουμε μια προσφορά μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη της ερώτησής σας. Η τιμή ισχύει για 30 ημέρες.
Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία γρήγορης απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Α: Είμαστε στο Ναντζίνγκ
Hot Tags: Πρέσα διάτρησης πτερυγίων, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν