Εξωθημένοι Σωλήνες Ψυγείου

Εξωθημένοι Σωλήνες Ψυγείου

Οι περισσότεροι από τους σωλήνες αλουμινίου στην αγορά παράγονται με εξώθηση. Στην παραγωγή εξωθημένων σωλήνων καλοριφέρ, χρησιμοποιούνται μικρές στρογγυλές ράβδους, υψηλή θερμοκρασία και αργές διαδικασίες εξώθησης. Ειδικά πρέπει να ελέγχονται οι "τρεις θερμοκρασίες". Οι ράβδοι αλουμινίου, οι κύλινδροι εξώθησης και τα καλούπια πρέπει να διατηρούνται καθαρά. Ο χρόνος γήρανσης και η θερμοκρασία βασίζονται στο τοίχωμα του σωλήνα. Το πάχος και το μέγεθος της διαμέτρου του σωλήνα πρέπει να ρυθμίζονται κατάλληλα.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Τα Extruded Radiator Tube είναι σημαντικά ανταλλακτικά. Οι υψηλής ποιότητας Extruded Radiator Tubes μπορούν να προστατεύσουν τον κινητήρα του αυτοκινήτου, επειδή μπορεί να διασφαλίσει ότι το ψυγείο έχει αποτελεσματική απόδοση ψύξης.
Τα χαρακτηριστικά των εξωθημένων σωληναρίων καλοριφέρ είναι η επιφάνεια του σωλήνα είναι φωτεινή, μη διαβρωτική, μη οξειδωμένη. ευθεία και μη παραμορφωμένη. ισχυρή, ανθεκτική και λυγίζει τέλεια υπό γωνία 90 μοιρών. η επιφάνεια κοπής είναι τακτοποιημένη και λεία, χωρίς γδαρσίματα. συγκόλληση υψηλής συχνότητας, ακριβείς προδιαγραφές, εύκολο στην εγκατάσταση Οι εξωθημένοι σωλήνες καλοριφέρ μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ικανοποιούν τις ειδικές απαιτήσεις σας.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

ΟΧΙ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
1 Υλικό Τα AA1070.3003.6061.6063 είναι τυπικά
3 Μήκος Προσαρμοσμένη
4 Πλάτος / διάμετρος Προσαρμοσμένη
5 Ύψος / διάμετρος Προσαρμοσμένη
6 πάχος τοιχώματος Προσαρμοσμένη
7 Ανοχή διαστάσεων Προσαρμοσμένη
8 Σχήμα Στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο, εξάγωνο, ορθογώνιο κ.λπ.
9 Φινίρισμα επιφάνειας Φινίρισμα μύλου, βαφή, επίστρωση σκόνης, οξείδωση κ.λπ.
10 Τρόπος συσκευασίας Να συσκευάζεται σε κιβώτιο ή θήκη από ξύλο
11 Εφαρμογή Μεταφορά θερμότητας, βιομηχανικά, οικοδομικά πεδία


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Οι εξωθημένοι σωλήνες καλοριφέρ εφαρμόζονται σε καλοριφέρ αυτοκινήτου, συμπυκνωτές, εξατμιστές, ψυγεία λαδιού, καλοριφέρ και πυρήνες θερμαντήρα. Οι εξωθημένοι σωλήνες καλοριφέρ διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και κράματα, εξασφαλίζοντας τις καλύτερες ιδιότητες για τον απαιτούμενο σκοπό.


4. Παράδοση, αποστολή και εξυπηρέτηση

Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των εξωθημένων σωληναρίων καλοριφέρ, χρησιμοποιούμε ξύλινη θήκη για να προστατέψουμε τα προϊόντα, ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά.


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Δέχεστε προσαρμοσμένες παραγγελίες;
Α: Ναι, το κάνουμε. Οι προσαρμοσμένες παραγγελίες σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Παρακαλούμε να μας προσφέρετε τα τεχνικά σας επιτεύγματα ή δείγματα, ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ε: Ποιο είναι το MOQ σας;
Α: Βασίζεται σε ποιο μοντέλο θέλετε.
Ε: Πώς διασφαλίζετε την ποιότητα;
Α: Έχουμε ολόκληρο το σύνολο της μηχανής δοκιμής και της επαγγελματικής ομάδας δοκιμών. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται καλά πριν από την αποστολή.
Hot Tags: Εξωθημένοι Σωλήνες Ψυγείου, Προσαρμοσμένοι, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορές, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν