Συγκολλημένος σωλήνας συμπυκνωτή τύπου D

Συγκολλημένος σωλήνας συμπυκνωτή τύπου D

Η Nanjing Majestic είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και εξαγωγείς προϊόντων ψύξης υψηλής απόδοσης στην Κίνα, που ιδρύθηκε το 2007 και βρίσκεται στο Nanjing, στην επαρχία Jiangsu, στην Κίνα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε όλα τα είδη σωλήνων αλουμινίου, όπως στρογγυλό σωλήνα, τετράγωνο σωλήνα και συγκολλημένο σωλήνα συμπυκνωτή τύπου D. Παρέχουμε απαράμιλλη ικανοποίηση πελατών μέσω ευέλικτου, πελατοκεντρικού σχεδιασμού προϊόντων, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και γρήγορης παράδοσης. Εάν χρειάζεται, μπορείτε να ρωτήσετε ανά πάσα στιγμή.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος

Η μέθοδος κατασκευής του συγκολλημένου σωλήνα συμπυκνωτή τύπου D είναι να γίνει η λωρίδα αλουμινίου σε μια επίπεδη λωρίδα και στη συνέχεια να συνδεθούν οι άκρες μέσω μιας διαδικασίας συγκόλλησης υψηλής συχνότητας. Η κύρια διαφορά μεταξύ του εξωθημένου σωλήνα συμπυκνωτή και του συγκολλημένου σωλήνα συμπυκνωτή υψηλής συχνότητας είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιήστε πολυστρωματικά υλικά από διαφορετικά κράματα αλουμινίου. Η επένδυση χρησιμοποιείται ευρέως σε σωλήνες που παράγονται από εναλλάκτες θερμότητας για την επίτευξη συγκόλλησης κλιβάνου ή συγκόλλησης φλόγας και για την παροχή θυσιαστικής αντίστασης στη διάβρωση. συμπεριλαμβανομένων αυλακώσεων, οπών διάτρησης, διαφραγμάτων και συγκολλημένων μπλοκ σύνδεσης2.ΠροϊόνΠαράμετρος (Προδιαγραφές)

Συγκολλημένος σωλήνας συμπυκνωτή τύπου D

Περιγραφή

Προδιαγραφές(Π*Υ*Τ)mm

Προδιαγραφές(Π*Υ*Τ)mm

Σωλήνας HF τύπου D

16.05*18.05*0.8

 

Σωλήνας HF τύπου D

20*13*0,8

 

Σωλήνας HF τύπου D

20,3*13,075*1,5

 

Σωλήνας HF τύπου D

20,4*18,0*1,2

24*20*1,0

Σωλήνας HF τύπου D

28*16*1,0

 

Σωλήνας HF τύπου D

14*1,6*0,24

14*1,6*0,26


3. Εμπορικοί όροι:
1) Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 1 τόνος
2)Τιμή: διαπραγμάτευση
3) Όροι πληρωμής: T/T
4) Δυνατότητα ανεφοδιασμού: 50.000 mt ετησίως
5) Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμες ημέρες μετά τη λήψη της προκαταβολής σας
6) Λεπτομέρειες συσκευασίας: Τυπική ξύλινη θήκη.


4.Συχνές ερωτήσεις:
1, Ε: Είστε κατασκευαστής;
Α: Ναι, είμαστε εγκατεστημένοι το 2003. Ως κατασκευαστής, οι πελάτες μας είναι ευπρόσδεκτοι να επισκεφτούν το εργοστάσιό μας.
2, Ε: Δέχεστε προσαρμοσμένες παραγγελίες;
Α: Ναι, το κάνουμε. Οι προσαρμοσμένες παραγγελίες σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Παρακαλούμε να μας προσφέρετε τις τεχνικές επιδόσεις ή τα δείγματά σας, ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω λεπτομέρεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
3.Q: Ποια είναι η πολιτική δείγματος της εταιρείας σας;
Α: Ως ένας προμηθευτής, βλέπουμε ότι το δείγμα είναι απαραίτητο και για τις δύο πλευρές μας, η πολιτική μας είναι να προσφέρουμε δωρεάν δείγμα όσο μπορούμε, μόνο μια κατάσταση είναι εξαίρεση, το δείγμα είναι με πολύ περίπλοκη δομή, επιπλέον, δεν το έχουμε στοκ.
Σχετικά με την αποστολή δειγμάτων, πρέπει να πληρώσετε για το φορτίο, συνήθως το φορτίο συλλέγεται με express.

Hot Tags: Συγκολλημένος σωλήνας συμπυκνωτή τύπου D, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν