Προσαρμοσμένο ψυγείο λαδιού μοτοσυκλέτας

Προσαρμοσμένο ψυγείο λαδιού μοτοσυκλέτας

Παρέχουμε διάφορους τύπους ψυγείων λαδιού μοτοσικλετών και μπορούμε να προσαρμόσουμε ψυγείο λαδιού μοτοσικλέτας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Είναι κατασκευασμένο από πλήρως ανθεκτικό και χοντρό αλουμίνιο υψηλής ποιότητας με καλή αντοχή στη διάβρωση και απαγωγή θερμότητας. Μπορούμε να υποστηρίξουμε παραγγελίες μικρών παρτίδων. Καλώς ήρθατε να ρωτήσετε.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος

Επειδή το λάδι έχει θερμική αγωγιμότητα και συνεχώς ρέει και κυκλοφορεί στον κινητήρα, το ψυγείο λαδιού έχει ψυκτική επίδραση στον στροφαλοθάλαμο, τον συμπλέκτη, το συγκρότημα βαλβίδων κ.λπ. Ακόμη και για έναν υδρόψυκτο κινητήρα, τα μόνα μέρη που μπορούν να ψύχονται Το νερό είναι η κεφαλή του κυλίνδρου και το τοίχωμα του κυλίνδρου και άλλα μέρη πρέπει ακόμα να ψύχονται από ψύκτες λαδιού. Επίσης μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία προσαρμοσμένου ψυγείου λαδιού μοτοσικλέτας για τους πελάτες.

2.Μέθοδοι και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της προσαρμογής ψυγείων λαδιού μοτοσυκλετών
Πρώτα απ 'όλα, είναι χρήσιμο να τροποποιήσετε την ψύξη λαδιού; Η απάντηση είναι ναι. Τα πλεονεκτήματα των αερόψυκτων κινητήρων είναι η απλή δομή, το χαμηλό κόστος παραγωγής και η εύκολη συντήρηση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο σχεδιασμός του αερόψυκτου μηχανήματος είναι τέλειος. Η υπερβολική θερμοκρασία δεν μπορεί ποτέ να αποφευχθεί. Ως εκ τούτου, πολλά αερόψυκτα οχήματα είναι εξοπλισμένα με ψυκτικά θερμαντικά σώματα λαδιού, συμπεριλαμβανομένων πολλών υδρόψυκτων οχημάτων που είναι επίσης εξοπλισμένα με ανεξάρτητες ψύκτες θερμότητας λαδιόψυκτους. Ορισμένα από αυτά διαθέτουν ειδικές συσκευές ψύξης λαδιού και νερού. Τα οφέλη της ψύξης λαδιού είναι αυτονόητα: προστατεύει τον κινητήρα από τη φθορά, επεκτείνει το διάστημα αλλαγής λαδιού, εξοικονομεί καύσιμο και διατηρεί τη σωστή ισχύ κατά τη μακροχρόνια οδήγηση.

3.Σχετικά με εμάς
Το Nanjing Majestic βρίσκεται στην πόλη Nanjing, στην επαρχία Jiangsu. Καλύπτει μια έκταση περίπου 2500 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή στον τομέα των εναλλάκτη θερμότητας με ράβδο αλουμινίου.
Η Nanjing Majestic έχει συσσωρεύσει πολυετή εμπειρία έρευνας και ανάπτυξης στην προσαρμογή ψυγείων λαδιού μοτοσικλετών, ψύκτες νερού, ενδοψύκτες, συνδυασμένους ψύκτες και ψύκτες μηχανικών μηχανημάτων και μπορεί να παρέχει στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.
Η Nanjing Majestic λαμβάνει τη "συνέπεια και την αριστεία" ως εταιρική της φιλοσοφία και "οι πελάτες είναι ο Θεός μας και η ποιότητα είναι απαίτηση του Θεού" ως δόγμα εξυπηρέτησης.
Τα αποτελέσματα της επιθεώρησης, οι χειριστές και οι επιθεωρητές κάθε διαδικασίας όλων των προϊόντων της Nanjing Mangast καταγράφονται στο αρχείο υπολογιστή για ιχνηλασιμότητα. Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιθεωρούνται και να ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρείας και τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών.

4.Συχνές ερωτήσεις
Ε. Τι θα λέγατε για τον χρόνο παράδοσής σας;
Α: Γενικά, θα χρειαστούν 30 έως 45 ημέρες μετά τη λήψη της προκαταβολής σας. Ο συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης εξαρτάται
στα είδη και την ποσότητα της παραγγελίας σας.
Ε. Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε. Ποια είναι η πολιτική δειγμάτων σας;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε το δείγμα εάν έχουμε έτοιμα εξαρτήματα σε απόθεμα
Hot Tags: Προσαρμοσμένο ψυγείο λαδιού μοτοσικλέτας, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν