Φούρνος συνεχούς συγκόλλησης

Φούρνος συνεχούς συγκόλλησης

Αυτός ο φούρνος συνεχούς συγκόλλησης χρησιμοποιεί θέρμανση υψηλής θερμοκρασίας για συνεχή συγκόλληση μεταλλικών προϊόντων υπό την προϋπόθεση ότι η αμμωνία και το υδρογόνο που αποσυντίθενται από τον υγρό κλίβανο αποσύνθεσης αμμωνίας χρησιμοποιούνται ως ατμόσφαιρα. Επειδή υπάρχει προστασία υδρογόνου στον κλίβανο, τα μεταλλικά προϊόντα μπορούν να μειωθούν υπό συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας στον κλίβανο. Τα προϊόντα συγκόλλησης μπορούν να επιτύχουν ομαλότητα και φωτεινότητα. Τα συγκολλημένα τεμάχια εργασίας περιλαμβάνουν αντικείμενα από σίδηρο, αντικείμενα από χαλκό και αντικείμενα από ανοξείδωτο ατσάλι

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Στην αυτοκινητοβιομηχανία, η συνεχής συγκόλληση με αέριο είναι μια πολύ σημαντική και ευρέως χρησιμοποιούμενη μέθοδος, ειδικά στη συγκόλληση των καλοριφέρ αυτοκινήτων και των τριών φίλτρων αυτοκινήτων. Από τη δεκαετία του 1980 στη χώρα μου, έχουν εισαχθεί διάφοροι τύποι κλιβάνων συνεχούς συγκόλλησης με αέριο από το εξωτερικό, γεγονός που έχει προωθήσει τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και της αποδοτικότητας της παραγωγής. Από τη δεκαετία του 1990, οι μονάδες επιστημονικής έρευνας της χώρας μου έχουν επίσης αναπτύξει διαδοχικά άζωτο - προστατευμένοι φούρνοι συνεχούς συγκόλλησης για καλοριφέρ αλουμινίου, οι οποίοι έχουν προωθήσει την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας της χώρας μου.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Αυτός ο συνεχής φούρνος συγκόλλησης χρησιμοποιείται ευρέως στη συγκόλληση ανοξείδωτου χάλυβα, αλουμινίου και άλλων εξαρτημάτων σε βιομηχανίες όπως αυτοκίνητα, κινητήρες ντίζελ, αεροδιαστημική, κλιματισμός και ψύξη, θερμοσίφωνες αερίου και ηλεκτρονικά.
χαρακτηριστικό
1. Ο φούρνος θέρμανσης έχει καλή αντοχή, μικρή θερμική παραμόρφωση και βελτιωμένη διάρκεια ζωής
2. Το τμήμα ψύξης είναι εξοπλισμένο με εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος βελτιώνει σημαντικά τον ρυθμό ψύξης του τεμαχίου εργασίας.
3. Τα εισαγόμενα υλικά επένδυσης κλιβάνου επιλέγονται για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
4. Ο ειδικός σχεδιασμός επιτρέπει τη ρύθμιση της πίεσης χωρίς βήματα σε κάθε ζώνη της ζώνης θέρμανσης για τη διασφάλιση της σταθερής θερμοκρασίας του κλιβάνου θέρμανσης. Η σταθερότητα της θερμοκρασίας του κλιβάνου μπορεί να φτάσει συν ή μείον 1â „„.
5. Μοναδικός αντιεκρηκτικός σχεδιασμός. Χρησιμοποιούνται διάφορα κυκλώματα συναγερμού σφαλμάτων και αυτόματες συσκευές αλληλοσύνδεσης για την ασφαλή λειτουργία του κλιβάνου.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Μπορούμε να επισκεφθούμε το εργοστάσιό σας;
Α: Φυσικά, σας καλωσορίζουμε θερμά στο εργοστάσιό μας.
Ε: Θα παράσχετε εγγύηση;
Α: Ναι, είμαστε πολύ σίγουροι για τα προϊόντα μας και τα συσκευάζουμε πολύ καλά, οπότε συνήθως θα λάβετε την παραγγελία σας σε καλή κατάσταση. Αλλά λόγω της μεγάλης διάρκειας αποστολής θα υπάρξει μικρή ζημιά στα προϊόντα. Οποιοδήποτε πρόβλημα ποιότητας, εμείς θα το αντιμετωπίσει αμέσως.
Ε: Πού βρίσκεται το εργοστάσιό σας;
Α: Είμαστε στο Ναντζίνγκ
Hot Tags: Συνεχής φούρνος συγκόλλησης, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν