Σωλήνας συμπυκνωτή

Η Nanjing Majestic Company είναι ένας από τους κατασκευαστές σωλήνων συμπυκνωτών της Κίνας. Παρέχουμε διάφορα προϊόντα αλουμινίου και τεχνικές λύσεις. Έχουμε δεσμευτεί να γίνουμε προφίλ αλουμινίου, σωλήνες μικροδιαύλων αλουμινίου, σωλήνες συγκολλημένων αλουμινίου υψηλής συχνότητας, σωλήνες αλουμινίου, σωλήνες χωρίς αλουμίνιο, επεξεργασμένα και σφραγισμένα μέρη αλουμινίου, σύρματα αλουμινίου, υλικά μεταφοράς θερμότητας αλουμινίου, πλάκες αλουμινίου, λεπτές πλάκες, ταινίες, αλουμίνιο, bar, χύτευση, χύτευση. Τα παραγόμενα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία, στον κατασκευαστικό κλάδο, στην HAVC & R και στη βιομηχανία μεταφοράς θερμότητας, στην αεροπορία, στις σιδηροδρομικές μεταφορές, στη θαλάσσια βιομηχανία κ.λπ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για σωλήνα συμπυκνωτή έχουν υψηλή αντοχή, δυνατότητα συγκόλλησης, αντοχή στη διάβρωση και μακροχρόνια ανθεκτικότητα. Το εσωτερικό είναι ομαλό και απρόσκοπτο, παρέχοντας εξωθημένες κατασκευές ή κυκλικούς σωλήνες συμπυκνωτή κατασκευασμένους από απρόσκοπτη αλουμίνιο για εφαρμογές ακριβείας. Ο σωλήνας συμπυκνωτή Microchannel είναι ένα είδος πορώδους υλικού λεπτού τοιχώματος, το οποίο χρησιμοποιεί ραφιναρισμένη ράβδο αλουμινίου, καυτή εξώθηση και ψεκασμό ψεκασμού επιφάνειας. Χρησιμοποιείται κυρίως σε όλα τα είδη ψυκτικών στο σύστημα κλιματισμού. Είναι ένας νέος τύπος ψυκτικού φιλικού προς το περιβάλλον. Η χρήση νέου συστήματος προστασίας του περιβάλλοντος είναι το βασικό υλικό του εναλλάκτη θερμότητας κλιματισμού παράλληλης ροής νέας γενιάς.

Ιδρύθηκε το έτος 2007, εμείς η εταιρεία ανταλλακτικών Nanjing Majestic Auto δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας καλοριφέρ, σωλήνας intercooler, σωλήνας ψύξης λαδιού και σωλήνας στρογγυλού συμπυκνωτή και πολλά άλλα. Έχουμε απέκτησε τεράστιες εμπειρίες μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης προϊόντων συστημάτων εναλλάκτη θερμότητας και έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει αντικείμενα για μια πληθώρα διαφορετικών εφαρμογών. Συνεχίζουμε εκτεταμένη έρευνα και έρευνες στη μονάδα έρευνας και ανάπτυξης και προσπαθούμε το καλύτερό μας για να καινοτομήσουμε μια γκάμα με καλύτερη απόδοση προϊόντα. Επιπλέον, οι επιθεωρήσεις και οι έρευνες που διεξήχθησαν, μας βοηθούν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με αριστεία. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949. Η ομάδα των αποτελεσματικών υπαλλήλων μας είναι πολύ καλά με όλη τη διαδικασία κατασκευής και άλλες σχετικές εργασίες , επεκτείνοντας έτσι την επιχείρησή μας σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, στοχεύουμε να επιτύχουμε τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών και να ακολουθήσουμε τα πιο πρόσφατα ηθικά πρότυπα που μας οδήγησαν στην επίτευξη νέων υψών επιτυχίας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.