Μηχανή δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή

Μηχανή δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή

Η μηχανή δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή υιοθετεί το τελευταίο ξένο τσιπ μικροϋπολογιστών, αισθητήρα υψηλής ακρίβειας και ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα μηδενικής διαρροής για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής και την ανθεκτικότητα του οργάνου. Ο μικροϋπολογιστής ελέγχει αυτόματα τη διαδικασία ανίχνευσης και συλλέγει δεδομένα και χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους αλγόριθμους και ειδικό λογισμικό για την ανάλυση και επεξεργασία των δεδομένων, το οποίο αντισταθμίζει στο μεγαλύτερο βαθμό τις επιπτώσεις της θερμοκρασίας (συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας περιβάλλοντος) κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανίχνευσης. Ξεπερνά τις εξωτερικές παρεμβολές και πραγματοποιεί άμεση ανίχνευση διαρροών διαφοράς πίεσης. Το αποτέλεσμα ανίχνευσης είναι διαισθητικό και έχει υψηλό λόγο απόδοσης κόστους. Είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για πολλή ανίχνευση αεροστεγανότητας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το μηχάνημα δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή ονομάζεται επίσης αδιάβροχος ανιχνευτής, ανιχνευτής διαρροής, ανιχνευτής διαρροής στεγανότητας αέρα, ανιχνευτής διαρροής, ελεγκτής στεγανότητας κ.λπ. Χρησιμοποιείται κυρίως για δοκιμή στεγανοποίησης προϊόντος, αδιάβροχη δοκιμή, δοκιμή στάθμης προστασίας IP. εμβάπτιση με νερό ή ψεκασμό σαπουνιού. Σύμφωνα με την οπτική επιθεώρηση του ελεγκτή, κρίνεται η διαρροή του τεμαχίου. Το ύψος της διαρροής εξαρτάται από την υποκειμενική κρίση του ελεγκτή, επομένως είναι δύσκολο να εξαλειφθεί η επίδραση ανθρώπινων παραγόντων στα αποτελέσματα της δοκιμής και καθορίζει επίσης ότι δεν μπορεί να μετρήσει ποσοτικά τον ρυθμό διαρροής του τεμαχίου. Επιπλέον, μετά τη χρήση αυτής της μεθόδου για τη δοκιμή, πρέπει να πραγματοποιηθούν πρόσθετες εργασίες όπως καθαρισμός, στέγνωμα και αντιδιαβρωτική επεξεργασία του τεμαχίου εργασίας, κάτι που θα προκαλέσει περιττό πρόβλημα στην παραγωγή και ορισμένα προϊόντα δεν μπορούν να εισέλθουν στο νερό. Μόλις εισέλθει νερό, θα καταστραφεί. Αυξήστε το κόστος των αδιάβροχων δοκιμών.
Με την επιτάχυνση της διαδικασίας εκβιομηχάνισης, οι απαιτήσεις ποιότητας για τα προϊόντα γίνονται ολοένα και υψηλότερες και οι παραδοσιακές μέθοδοι ανίχνευσης διαρροών δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις πραγματικές απαιτήσεις. Επομένως, οι τρέχοντες ανιχνευτές μηχανών δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή υιοθετούν ως επί το πλείστον τύπους διαφορικής πίεσης, άμεσης πίεσης και ροής.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Περιοχές εφαρμογής της μηχανής δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή:
Η μηχανή δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή χρησιμοποιείται ευρέως σε καλοριφέρ, συμπυκνωτές, ψυγεία, χαλκός, καλοριφέρ αυτοκινήτου, καλοριφέρ αλουμινίου: θερμαντικά σώματα χυτού αλουμινίου, σύνθετα καλοριφέρ χάλυβα-αλουμινίου, καλοριφέρ αλουμινίου και άλλα προϊόντα σε απευθείας σύνδεση δοκιμή στεγανότητας αέρα, δοκιμές σφράγισης , Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο για δοκιμή στεγανότητας αέρα και δοκιμή στεγανοποίησης.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Έχετε λεπτομερές και επαγγελματικό εγχειρίδιο εγκατάστασης;
Α: Ναι, έχουμε
Q: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία γρήγορης απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πώς αναφέρετε και πόσο καιρό είναι η περίοδος ισχύος της προσφοράς;
Α: Συνήθως θα κάνουμε μια προσφορά μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη της ερώτησής σας. Η τιμή ισχύει για 30 ημέρες.
Hot Tags: Μηχανή δοκιμής διαρροής συμπυκνωτή, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν