Φούρνος συγκόλλησης

Η Nanjing Majestic Auto Parts είναι επίσης ένας από τους προμηθευτές φούρνων μπράτσου στην Κίνα. Και θα υπάρχουν επαγγελματίες τεχνικοί που θα σας παρέχουν επαγγελματικές τεχνικές υπηρεσίες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας.

Το σύστημα κλιβάνου συγκόλλησης αλουμινίου χρησιμοποιείται κυρίως για καλοριφέρ αλουμινίου, ψυγείο λαδιού, ψυκτήρα, θερμαντήρα, συμπυκνωτή ιμάντα, εξατμιστή, συμπυκνωτή παράλληλης ροής, στοιβαγμένο εξατμιστή, ψύκτη αέρα σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα αντικείμενα εργασίας. Η συνεχής συγκόλληση πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα αζώτου. Χρησιμοποιείται κυρίως για συγκόλληση εξαρτημάτων αλουμινίου σε προστατευτική ατμόσφαιρα. Αποτελείται κυρίως από μηχανή ψεκασμού ροής, ηλεκτρικό φούρνο στεγνώματος, φούρνο θέρμανσης συγκόλλησης, συσκευή ψύξης νερού και ψύξης αέρα, σύστημα ελέγχου ατμόσφαιρας και αυτόματο σύστημα ελέγχου. Ο φούρνος συγκόλλησης αλουμινίου είναι κατάλληλος για μαζική παραγωγή ψυγείου αλουμινίου, όπως συμπυκνωτής παράλληλης ροής, στοιβαγμένοι εξατμιστές και καλοριφέρ αυτοκινήτου.

Ο φούρνος συγκόλλησης είναι απλός στη δομή και εύχρηστος. Η ταχύτητα του ανέμου κυκλοφορίας στον κλίβανο στεγνώματος είναι υψηλή και η χωρητικότητα θέρμανσης είναι μεγάλη, ώστε να διασφαλιστεί ότι το τεμάχιο εργασίας είναι εντελώς στεγνό. Το διάφραγμα φούρνου συγκόλλησης αργιλίου είναι λεπτό και λογικό, Η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας είναι υψηλή, η ομοιομορφία θερμοκρασίας του κλιβάνου είναι καλή, το αποτέλεσμα εξοικονόμησης ενέργειας είναι αξιοσημείωτο. Ο θάλαμος ψύξης αέρα είναι εξοπλισμένος με ένα θάλαμο αφαίρεσης σκωρίας, μέσω της πλευρικής πόρτας του θαλάμου επιθεώρησης, μπορεί να αφαιρεθεί η υπολειμματική ροή στον φούρνο συγκόλλησης. Η ψύξη του αέρα δεν θα διαβρωθεί από το νερό και δεν θα παραμορφωθεί σοβαρά λόγω του κρύου και της θερμότητας και δεν απαιτείται νερό ψύξης που κυκλοφορεί. Το τέλειο σύστημα ελέγχου συνειδητοποιεί το σύστημα ολοκλήρωσης, ευφυΐας, ελέγχου, έγκαιρης προειδοποίησης και προστασίας της γραμμής παραγωγής , και διασφαλίζει την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία της γραμμής παραγωγής. Η πολλαπλή σειρά και ο αναλυτής οξυγόνου υψηλής ακρίβειας παρέχει προηγμένα μέσα για πραγματικό χρόνο και ακριβή μέτρηση της ατμόσφαιρας του κλιβάνου. Και όλες οι διαδικασίες μας ακολουθούν αυστηρά τις διαδικασίες ISO-9001. Και έχουμε ποιότητα ενός έτους, αν χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.