Αυτοκίνητο καλοριφέρ

Αυτοκίνητο καλοριφέρ

Το Αυτοκίνητο Ψυγείο αποτελείται από τρία μέρη: το θάλαμο εισόδου νερού, το θάλαμο εξόδου νερού και τον πυρήνα του ψυγείου. Το ψυκτικό ρέει στον πυρήνα του ψυγείου και ο αέρας περνά έξω από το ψυγείο. Το θερμό ψυκτικό γίνεται κρύο διαχέοντας τη θερμότητα στον αέρα και ο κρύος αέρας θερμαίνεται απορροφώντας τη θερμότητα που διαλύεται από το ψυκτικό.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το καλοριφέρ αυτοκινήτου είναι απαραίτητο και σημαντικό συστατικό στο σύστημα ψύξης κινητήρα με υδρόψυκτο κινητήρα και το καλοριφέρ αυτοκινήτου αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση της ελαφρότητας, της αποδοτικότητας και της οικονομίας. Η δομή του καλοριφέρ αυτοκινήτου προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες εξελίξεις. Το καλοριφέρ αυτοκινήτου αλουμινίου χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε φορτηγά αυτοκινήτων και οχήματα μηχανικής.

2. Χαρακτηριστικό προϊόντος

- ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ TIG WELDED από εξειδικευμένους συγκολλητές. - Πτερύγια και σωλήνες υψηλής πυκνότητας για ενίσχυση της απόδοσης ψύξης. - Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος. Εκτός από τη δοκιμή πίεσης, κάθε καλοριφέρ αυτοκινήτου πρέπει να περάσει από τον έλεγχο ψεκασμού αλατιού. - Δοκιμή δόνησης υψηλής συχνότητας για απόδοση καλοριφέρ αυτοκινήτου δοκιμής αντοχής στη διάβρωση και αντοχής. -Τα καλοριφέρ αυτοκινήτου μας γυαλίζονται σε φινίρισμα καθρέφτη ή μπορούν να βαφτούν μαύρα.

3. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομα προϊόντος Αυτοκίνητο καλοριφέρ
Μάρκα Προσαρμοσμένη
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Μαύρο, ασημί ή προσαρμοσμένο
MOQ 50 τεμ
Συσκευασία Κουτί από χαρτόνι + αφρός και πλαστική σακούλα


4. Συσκευασία


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με δείγματα ή τεχνικά σχέδια. Μπορούμε να χτίσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σαφείς
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Hot Tags: Αυτοκίνητο καλοριφέρ, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν