Αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων

Αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων

Με την ανάπτυξη της οικονομίας, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές επιλέγουν να χρησιμοποιούν αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων. Το πλεονέκτημα της αυτόματης μηχανής κοπής σωλήνων είναι ότι η ποιότητα του πριονίσματος είναι καλή, υπάρχουν λιγότερα γρέζια και η παραγωγικότητα βελτιώνεται σημαντικά.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Αυτή η αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων είναι κατάλληλη για κοπή σωλήνων κράματος, σωλήνων από ανθρακούχο χάλυβα, σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχων μεταλλικών σωλήνων. Αυτός ο εξοπλισμός αποτελείται από ράφι υλικού, άξονα κοπής σωλήνων, γραμμή αλυσίδας, μηχανισμό ορίου, μηχανισμό τροφοδοσίας , ένα ηλεκτρικό σύστημα, ένα πνευματικό σύστημα κ.λπ.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος

1.Αυτά τα αυτόματα επεξεργασμένα μηχανήματα κοπής σωλήνων είναι καλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας χρήσης λεπίδας
2. Η χειροκίνητη σίτιση μία φορά, μπορεί να τροφοδοτηθεί αυτόματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτόματη κοπή, επεξεργασία chamfering, καμία ανάγκη για τους εργαζόμενους να ταΐζουν μετά την κοπή σωλήνων, Η αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων μειώνει σημαντικά την ένταση εργασίας, βελτιώνει την απόδοση και τον αυτοματισμό παραγωγής, οι εργαζόμενοι μπορούν να λειτουργήσουν αυτόματες μηχανές κοπής σωλήνων.
3. Παράμετροι επεξεργασίας, οι παράμετροι εργαλείων μπορούν να οριστούν σύμφωνα με τις ανάγκες για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις διαδικασίας, εύχρηστες.
4. Η κοπή σωλήνων, η ταχύτητα χαλάρωσης, η ταχύτητα τροφοδοσίας και άλλες παράμετροι μπορούν να ρυθμιστούν χειροκίνητα.
5. Το εξάρτημα στρωμάτων ελέγχεται από το υδραυλικό αυτόματο προσάρτημα κεντραρίσματος και η σύσφιξη είναι αξιόπιστη και σταθερή.


3. Εξυπηρέτηση

Περίοδος εγγύησης: ένα έτος μετά την αυτόματη αποδοχή του μηχανήματος κοπής σωλήνων
Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η εταιρεία μας θα πρέπει να ανταποκριθεί αμέσως σε τυχόν αστοχίες που οφείλονται στην ποιότητα κατασκευής αφού λάβει κλήση από τον πελάτη.
Εάν η αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων αποτύχει λόγω ανθρώπινων παραγόντων κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης ή κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης, η εταιρεία μας είναι υποχρεωμένη να συνεργαστεί με τον πελάτη για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Εάν απαιτείται επιτόπια θεραπεία, ο πελάτης θα χρεώσει το αντίστοιχο τέλος. Εάν τα ανταλλακτικά αντικατασταθούν, τα ανταλλακτικά πρέπει να φορτιστούν.
Η εταιρεία μας θα παρέχει στους πελάτες τεχνική υποστήριξη εφαρμογών για πολλά χρόνια


4. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σαφείς
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: Κανονικά, δεχόμαστε κατάθεση 30%, 70% πριν από την αποστολή. Εάν έχετε συμβουλές, μην διστάσετε να ρωτήσετε.
Hot Tags: Αυτόματη μηχανή κοπής σωλήνων, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν