Αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα

Αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα

Μέχρι στιγμής, τα προϊόντα που παράγονται από την εταιρεία καλύπτουν πολλούς τομείς όπως αυτοκίνητα, βιομηχανία και κατασκευαστικές βιομηχανίες. Εξήγαγε επίσης αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα σε μεγάλους κατασκευαστές εναλλάκτη θερμότητας στον κόσμο. Η κάλυψη είναι μεγάλη και το τεχνικό περιεχόμενο είναι υψηλό. Οι ανάγκες των πελατών είναι η κινητήρια δύναμη για να προχωρήσουμε, και ταυτόχρονα έχουμε συσσωρεύσει πολύτιμη εμπειρία σχεδιασμού για την εταιρεία μας. Διατηρούμε πάντα καλή αλληλεπίδραση με τους πελάτες και παράγουμε πρακτικό εξοπλισμό.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Η αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα μπορεί να παράγει πυρήνες εναλλάκτη θερμότητας όπως συμπυκνωτές (αυτοκινητοβιομηχανίες και βιομηχανίες HVAC), καλοριφέρ, θερμαντήρες, εξατμιστές και ενδιάμεσες συσκευές ψύξης. Η αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα χρησιμοποιεί συνεχώς παρεχόμενα πτερύγια και σωλήνες, και χειροκίνητα εγκατεστημένα κύρια τεμάχια (σωλήνες συλλογής) και πλαϊνές πλάκες για τη συναρμολόγηση πυρήνων εναλλάκτη θερμότητας συγκεκριμένων προδιαγραφών που απαιτούνται από τους πελάτες. Η αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα μπορεί να λειτουργήσει και να ρυθμιστεί μέσω της κονσόλας και το μοντέλο συναρμολογημένου πυρήνα μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Όλα τα μέρη του εξοπλισμού έχουν σχεδιαστεί για εύκολη συντήρηση.


2. Χαρακτηριστικό προϊόντος και εφαρμογή

Η αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα χρησιμοποιείται κυρίως για εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία: καθίσματα, αμορτισέρ, συσκευές τοποθέτησης, ανταλλακτικά, κιβώτια, κινητήρες θυρών, φίλτρα λαδιού, συμπιεστές κ.λπ.
Γενικά βιομηχανικά μέρη: φούρνοι μικροκυμάτων, ανταλλακτικά αερίου, ένθετα ρουλεμάν, κ.λπ. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες διαφορετικών περιφερειακών αγορών, μπορεί να καλύψει την ημιαυτόματη εγκατάσταση μηχανών συναρμολόγησης δεξαμενών νερού με πολλές ποικιλίες και μικρές παρτίδες.


3. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, αεροπορικές μεταφορές, σαφείς
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect
Ε: Ποιο είναι το πλεονέκτημα στην ποιότητα;
Α: Όλη η επεξεργασία παράγεται στο εργοστάσιό μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα
Hot Tags: Αυτόματη μηχανή συναρμολόγησης πυρήνα, προσαρμοσμένη, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν