Πλαστικό ντεπόζιτο ανταλλακτικό αυτόματου καλοριφέρ

Πλαστικό ντεπόζιτο ανταλλακτικό αυτόματου καλοριφέρ

Η Nanjing Majestic Auto Parts Co.,Ltd πρωτοπορεί στη βιομηχανία παρέχοντας συγκροτήματα καλοριφέρ Majestice® υψηλής ποιότητας, όπως ενδιάμεσοι ψύκτες, θερμαντικά σώματα, συμπυκνωτές καθώς και αξεσουάρ ψυγείου, όπως πλαστική δεξαμενή εξαρτημάτων ψυγείου, μητρικές πλακέτες και άλλα. Λόγω της εξειδίκευσής μας, ήμασταν πάντα ηγέτες στον κλάδο, επομένως ο ρόλος μας ενισχύθηκε για να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές ανάγκες των διακεκριμένων πελατών μας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Πλαστική δεξαμενή καλοριφέρ φορτηγών βαρέως τύπου

Η Nanjing Majestic Auto Parts Company μπορεί να παράγει μια ποικιλία Majestice® πλαστικές δεξαμενές νερού καλοριφέρ για ιαπωνικά αυτοκίνητα, αμερικανικά αυτοκίνητα, ευρωπαϊκά αυτοκίνητα και ούτω καθεξής. Και μπορεί να αναπτύξει καλούπια έγχυσης για κάθε νέα δεξαμενή σύμφωνα με τα δείγματα του πελάτη. Όλες οι δεξαμενές καλοριφέρ μας χρησιμοποιούν πλαστικό υλικό PA66. Μπορούμε να εγγυηθούμε υψηλής ποιότητας Majestice® πλαστικό ντεπόζιτο ανταλλακτικό αυτόματου καλοριφέρ. Τα προϊόντα μας γίνονται δεκτά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Προδιαγραφές προϊόντος

Ονομασία προϊόντος Πλαστικό ντεπόζιτο ανταλλακτικό αυτόματου καλοριφέρ
Υλικό Πλαστική ύλη
Εφαρμογή
Φορτηγό βαρέως τύπου, αυτοκίνητα
Χρώμα Μαύρος
Προέλευση
Μαύρος
Παραγωγική ικανότητα
3000 τεμάχια/μήνα

Διαδικασία κατασκευής καλουπιών πλαστικής δεξαμενής εξαρτημάτων ψυγείου αυτοκινήτου:

Ερώτηση: Λάβετε δείγματα ή σχέδια από πελάτες, αναλύστε και παραθέστε προσφορές σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών και παρέχετε ορισμένες επαγγελματικές υπηρεσίες για να βοηθήσετε τους πελάτες να βελτιώσουν τα προϊόντα.
Διαπραγμάτευση: διαπραγμάτευση χάλυβα καλουπιού, χρόνος παράδοσης, όρος πληρωμής κ.λπ.
Παραγγελία: Ο πελάτης επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες του πλαστικού υλικού, τις προδιαγραφές της μηχανής χύτευσης με έγχυση κ.λπ., και ξεκινάμε το σχεδιασμό.
Σχέδιο καλουπιού: Με βάση τον προσδιορισμό του σχεδιασμού του προϊόντος, ο σχεδιασμός του καλουπιού πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του μηχανήματος του πελάτη και άλλες απαιτήσεις.
Εργαλεία καλουπιού: Αφού επιβεβαιωθεί ο σχεδιασμός του καλουπιού, ξεκινήστε την επεξεργασία του καλουπιού. (Κοπή χάλυβα, κατεργασία CNC, στίλβωση, δοκιμή)
Επεξεργασία καλουπιών: Ενημερώστε φωτογραφίες ή βίντεο της διαδικασίας χύτευσης στους πελάτες κάθε 10 ημέρες.
Δείγματα δοκιμής: T1: Ελέγξτε εάν το καλούπι λειτουργεί σωστά και εάν το μέγεθος, το βάρος και το πάχος του τοιχώματος πληρούν τις απαιτήσεις του πελάτη. Εάν όλα είναι εντάξει, στείλτε το δείγμα στον πελάτη για έγκριση.
Παράδοση: Μόλις εγκριθεί το δείγμα, θα αποσταλεί εντός 7 ημερών από τη λήψη των οδηγιών αποστολής πελατών
Δια θαλάσσης: Δια θαλάσσης/αεροπορικώς Κοντινότερο λιμάνι: Ningbo ή Σαγκάη


FAQ


Ε: Είστε εμπορική εταιρεία ή κατασκευαστής;
Α: Είμαστε ένα εργοστάσιο.
Ε: Πόσος είναι ο χρόνος παράδοσής σας;
Α: Συνήθως χρειάζονται 40-60 ημέρες για το πρώτο δείγμα. Ή μεγάλη μούχλα είναι 60-90 ημέρες
Ε: Παρέχετε δείγματα; Είναι δωρεάν ή επιπλέον;
Α: Ναι, θα στείλουμε τα δείγματα στον πελάτη και θα χρεώσουμε το φορτίο σε δύο φορές.
Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: 50% T/T εκ των προτέρων, υπόλοιπο πριν από την αποστολή.
Hot Tags: Πλαστική δεξαμενή ανταλλακτικού αυτοκινήτου, Προσαρμοσμένη, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν