Αυτόματο θερμαντικό σώμα από πλαστικό αλουμινίου

Αυτόματο θερμαντικό σώμα από πλαστικό αλουμινίου

Με τη συνεχή πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, οι απαιτήσεις των ανθρώπων για διάφορα προϊόντα αυξάνονται συνεχώς και η δομή και η απόδοση των υλικών μεταξύ των εξαρτημάτων κινείται προς ελαφρύ, υψηλή αξιοπιστία, χαμηλή τιμή και προστασία του περιβάλλοντος στην παραγωγή. Το ίδιο ισχύει και στην αυτοκινητοβιομηχανία, έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν αυτόματο θερμαντικό πλαστικό αλουμινίου και καλοριφέρ αλουμινίου.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1. Εισαγωγή προϊόντων

Το αυτόματο πλαστικό καλοριφέρ αλουμινίου είναι απαραίτητο σημαντικό συστατικό στον υδρόψυκτο κινητήρα του αυτοκινήτου. Η λειτουργία του είναι να περάσει την υπερβολική θερμότητα που μεταφέρεται από το ψυκτικό στο μπουφάν νερού του κινητήρα μέσω της δευτερεύουσας ανταλλαγής θερμότητας και να την απορροφήσει από τα μέρη υψηλής θερμοκρασίας υπό τη δράση της εξωτερικής αναγκαστικής ροής αέρα. Η θερμότητα διαχέεται στον αέρα από τη συσκευή ανταλλαγής θερμότητας. Φέτος, λόγω της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, όλο και περισσότερη προσοχή έχει δοθεί στη βελτίωση της απόδοσης του αυτόματου καλοριφέρ από πλαστικό αλουμινίου. Λόγω των διαφορετικών περιβαλλόντων στα οποία βρίσκονται τα προϊόντα, τα προϊόντα μας έχουν βελτιωθεί συνεχώς σε υψηλή θερμοκρασία και αντοχή στη διάβρωση για να διασφαλίσουν την επίδραση του αυτόματου πλαστικού ψυγείου αλουμινίου στο σύστημα ψύξης, καθώς και αξιόπιστο οικονομικό.


2. Παράμετρος προϊόντος (προδιαγραφή)

Ονομα προϊόντος Αυτόματο θερμαντικό σώμα από πλαστικό αλουμινίου
Μάρκα Προσαρμοσμένη
Υλικό Αλουμίνιο
Χρώμα Μαύρο, ασημί ή προσαρμοσμένο
MOQ 50 τεμ
Συσκευασία Κουτί από χαρτόνι + αφρός και πλαστική σακούλα


3. Χαρακτηριστικό προϊόντος

Δεδομένου ότι η ποιότητα του συστήματος απαγωγής θερμότητας καθορίζει την απόδοση του αυτοκινήτου, το αυτόματο πλαστικό αλουμινένιο θερμαντικό σώμα μας διαθέτει υψηλής ποιότητας απαγωγή θερμότητας, αντοχή στη διάβρωση, οικονομία και αεροστεγανότητα και μπορεί να καλύψει καλύτερα τις ανάγκες των καιρών


4. Πλεονεκτήματα προϊόντων

1. Ελαφρύ, το αυτόματο πλαστικό θερμαντικό σώμα αλουμινίου είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη μεταφορά. Όταν η απαγωγή θερμότητας είναι η ίδια, το βάρος της είναι μόνο το ένα ενδέκατο θερμαντικό σώμα από χυτοσίδηρο, το ένα έκτο του θερμαντικού σώματος χάλυβα και το ένα τρίτο του καλοριφέρ χαλκού, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ το κόστος μεταφοράς, να μειώσουν την ένταση εργασίας και να εξοικονομήσουν χρόνο εγκατάστασης .
2. Απλή εγκατάσταση και βολική συντήρηση. Λόγω της χαμηλής πυκνότητας του κράματος αλουμινίου και μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε μέρη διαφόρων σχημάτων και προδιαγραφών, η διατομή αυτού του τύπου καλοριφέρ αλουμινίου είναι μεγάλη και κανονική, η συναρμολόγηση προϊόντων και η επεξεργασία επιφάνειας μπορούν να ολοκληρωθούν σε ένα βήμα και η κατασκευή ο ιστότοπος μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα, εξοικονομώντας πολύ κόστος εγκατάστασης. Η συντήρηση είναι επίσης βολική και το κόστος είναι χαμηλό.
3. Εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση κατανάλωσης, χαμηλό κόστος χρήσης. Όταν η κεντρική απόσταση μεταξύ της εισόδου και της εξόδου του θερμαντικού σώματος αυτόματου πλαστικού αλουμινίου και της θερμοκρασίας αγωγής θερμότητας είναι η ίδια, η απαγωγή θερμότητας του θερμαντικού σώματος αλουμινίου είναι 2,5 φορές υψηλότερη από εκείνη του καλοριφέρ από χυτοσίδηρο. Λόγω της όμορφης εμφάνισής του, το κάλυμμα θέρμανσης μπορεί να παραλειφθεί, το οποίο μπορεί να μειώσει την απώλεια θερμότητας κατά περισσότερο από 30% και να κοστίσει 10% παραπάνω, αν και το φαινόμενο απαγωγής θερμότητας του ψυγείου αλουμινίου είναι ελαφρώς κατώτερο από αυτό του καλοριφέρ χαλκού, το βάρος μπορεί να μειωθεί σημαντικά. Δεδομένου ότι η τιμή του αλουμινίου είναι μόνο το 1/3 της τιμής του χαλκού, το κόστος μπορεί να μειωθεί σημαντικά.


5. Συχνές ερωτήσεις:

Ε: Το ψυγείο αλουμινίου ψύχεται καλύτερα από ένα καλοριφέρ χαλκού;
Α: Ναι, σε σύγκριση με τον ορείχαλκο χαλκού, το αλουμίνιο έχει υψηλότερη απόδοση, μικρό βάρος και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Ε: Γιατί μπορούμε να σας επιλέξουμε;
Α: Μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσία γρήγορης απόκρισης, σύντομο χρόνο παράδοσης και ανταγωνιστική τιμή.
Ε: Πόσο προσωπικό έχετε στο εργοστάσιό σας;
Α: Έχουμε περισσότερους από 180 υπαλλήλους, το 10% είναι ανώτεροι τεχνικοί.
Hot Tags: Αυτόματο θερμαντικό σώμα από πλαστικό αλουμινίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν