Αυτόματο Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Αυτόματο Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Το αυτόματο πλαστικό ψυγείο αλουμινίου είναι ένα απαραίτητο και σημαντικό συστατικό στο υδρόψυκτο σύστημα ψύξης κινητήρα αυτοκινήτων

Λεπτομέρεια προϊόντος

Αυτόματο Πλαστικό Καλοριφέρ Αλουμινίου

Το πλαστικό ψυγείο αλουμινίου αποτελείται από τρία μέρη: τον θάλαμο εισαγωγής νερού, τον θάλαμο εξόδου νερού και τον πυρήνα του ψυγείου. Το ψυκτικό ρέει στον πυρήνα του ψυγείου και ο αέρας περνά έξω από το ψυγείο. Το ζεστό ψυκτικό υγρό γίνεται κρύο διαχέοντας θερμότητα στον αέρα και ο ψυχρός αέρας θερμαίνεται απορροφώντας τη θερμότητα που διαχέεται από το ψυκτικό.


Καλοριφέρ αυτοκινήτου


1.Εισαγωγή προϊόντος

Το πλαστικό ψυγείο αλουμινίου είναι ένα απαραίτητο και σημαντικό συστατικό στο σύστημα ψύξης του υδρόψυκτου κινητήρα αυτοκινήτων και το ψυγείο αυτοκινήτου αναπτύσσεται προς την κατεύθυνση της ελαφρότητας, της απόδοσης και της οικονομίας. Η δομή του πλαστικού ψυγείου αλουμινίου προσαρμόζεται συνεχώς στις νέες εξελίξεις. Τα πλαστικά θερμαντικά σώματα αλουμινίου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε φορτηγά αυτοκινήτων και οχήματα μηχανικής.


2.Δυνατότητα προϊόντος

-Χειροποίητη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ TIG WELDED από έμπειρους συγκολλητές.

-Πτερύγια και σωλήνες υψηλής πυκνότητας για ενίσχυση της απόδοσης ψύξης.

-Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος. Εκτός από τη δοκιμή πίεσης, κάθε καλοριφέρ αυτοκινήτου πρέπει να περάσει από τη δοκιμή Salt Spray.

-Δοκιμή κραδασμών υψηλής συχνότητας για την απόδοση του καλοριφέρ αυτοκινήτου για δοκιμή αντοχής στη διάβρωση και αντοχή.

-Τα καλοριφέρ μας από πλαστικό αλουμινίου είναι γυαλισμένα μέχρι φινίρισμα καθρέφτη ή μπορούν να βαφτούν μαύρα.


3.Παράμετρος προϊόντος (Προδιαγραφές)

Όνομα προϊόντος Πλαστικό καλοριφέρ αλουμινίου

Επωνυμία Προσαρμοσμένη

Υλικό Αλουμίνιο

Χρώμα Μαύρο, ασημί ή προσαρμοσμένο

MOQ 50 τεμ

Συσκευασία Χάρτινο κουτί + αφρός και πλαστική σακούλα


4.Συσκευασία

Το πακέτο μας είναι κουτί από χαρτόνι και ξύλινη θήκηFAQ

Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;

Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.

Ε: Πώς να στείλετε;

Α: Θαλάσσιες μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές, Express;

Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;

Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

5.Εταιρικό Προφίλ

Σχετικά με εμάς:

Ιδρύθηκε το 2007, η εταιρεία Nanjing Majestic Auto Parts δραστηριοποιείται στην κατασκευή, εξαγωγή και προμήθεια ενός ευρέος φάσματος προϊόντων συστήματος αυτόματης ψύξης, όπως σωλήνας ψυγείου, σωλήνας ενδοψύκτη, σωλήνας ψυγείου λαδιού και ψυγείο, ενδιάμεση ψύξη, ψυγείο λαδιού και πολλά άλλα.


Για περισσότερα από 10 χρόνια η Majestic είναι η πρωτοπόρος της βιομηχανίας στον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Ψυγείων Αλουμινίου, προμηθεύοντας τον εναλλάκτη θερμότητας Εμπόριο & Πελάτες OEM με μια λύση υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικής τιμής για τις απαιτήσεις ψύξης τους. Εργαζόμαστε με μια καλά καθορισμένη και θετική προσέγγιση, η οποία μας βοηθά στη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών. Αυτά τα είδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς κλάδους όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η βιομηχανία, η ναυπηγική, η ζάχαρη, η συσκευασία, η ναυσιπλοΐα, τα καλούπια κ.λπ.

Hot Tags: Πλαστικό ψυγείο αυτοκινήτου αλουμινίου, προσαρμοσμένο, Κίνα, έκπτωση, ποιότητα, προμηθευτές, δωρεάν δείγμα, κατασκευαστές, προσφορά, εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν