Σωλήνας αλουμινίου

NANJING MAJESTIC AUTO PARTS CO., LTD. επικεντρώνεται στην επίλυση προβλημάτων συστήματος ψύξης ανταλλαγής θερμότητας, παρέχοντας υλικά αλουμινίου εναλλάκτη θερμότητας για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία κλιματισμού, που ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τύπων σωλήνων αλουμινίου εναλλάκτη θερμότητας ακριβείας και άλλων συναφών ανταλλακτικών αυτοκινήτων για καλοριφέρ, συστήματα κλιματισμού. Η εταιρεία μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές σωλήνων αλουμινίου στην Κίνα. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν διάφορα σύνθετα πηνία αλουμινίου € πλάκες αλουμινίου & αλουμινόχαρτο ï¼ ›σωλήνες αλουμινίου υψηλής συχνότητας συγκολλημένοι, σωλήνες εξώθησης. Ακριβής συγκολλημένος σωλήνας ψυγείου αλουμινίου υψηλής συχνότητας, σωλήνας Intercooler, σωλήνας ψύξης λαδιού, σωλήνας συμπυκνωτή που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Παρέχουμε στους πελάτες προϊόντα υψηλής ποιότητας, καλή εξυπηρέτηση και βοηθάμε τους πελάτες να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους, η ικανοποίηση των πελατών είναι το επίκεντρο της δουλειάς μας.

Ο σωλήνας αλουμινίου που παρέχουμε είναι το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αλουμίνιο σε δομικές εφαρμογές. Έχει αντοχή στη διάβρωση άνω του μέσου όρου, καλή εργασιμότητα και είναι πολύ κατάλληλο για συγκόλληση, θερμική επεξεργασία, αντοχή σε ρωγμές και μη μαγνητική. Επιπλέον, έχει υψηλή αντοχή στη διάβρωση και χρησιμοποιείται συνήθως σε εξωτερικές δομικές εφαρμογές, όπως κάγκελα και διακοσμητικές ταινίες. Έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν θερμότητα γρήγορα και αποτελεσματικά, καθιστώντας τα ιδανικά υλικά για διαδικασίες μεταφοράς θερμότητας. Αυτά μπορούν να παρέχουν προδιαγραφές και μεγέθη σε κορυφαίες τιμές αγοράς σύμφωνα με τις συγκεκριμένες εφαρμογές των πελατών.

Η Nanjing Majestic Company ιδρύθηκε το 2007 και έχει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία σωλήνων αλουμινίου. Επιπλέον, το εργοστάσιό μας είναι πιστοποιημένο από ISO / TS16949, επομένως η ποιότητα είναι εγγυημένη. Έχουμε έναν κατάλογο διαφόρων προδιαγραφών και μοντέλων για να διαλέξετε. Εάν έχετε το δικό σας σχέδιο, παρακαλούμε δώστε σχέδια, Θα παράγουμε σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανάγκες ή απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Ανυπομονούμε να έχουμε μια μακροχρόνια συνεργασία με την εταιρεία σας.
Αγοράστε {λέξη-κλειδί} από το εργοστάσιό μας που είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές της λέξης-κλειδιού στην Κίνα. Τα προϊόντα μας παρέχουν καλή εξυπηρέτηση, όπως Εγγύηση ενός έτους. Εάν θέλετε να λάβετε προϊόντα με έκπτωση, μπορείτε να τα λάβετε από εμάς. Τα προϊόντα μας δεν παρέχουν μόνο δωρεάν δείγμα, αλλά παρέχουν και προσφορές. Έχουμε επίσης προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται. Καλώς ήλθατε φίλοι και πελάτες από το σπίτι και το εξωτερικό για να επισκεφθείτε το εργοστάσιό μας και να συνεργαστούμε μαζί μας, ελπίζουμε να έχουμε διπλή νίκη.