Ράβδος Αλουμινίου

Ράβδος Αλουμινίου

Οι ράβδοι αλουμινίου είναι πλάκες αλουμινίου κατασκευασμένες από αλουμίνιο και άλλα μεταλλικά στοιχεία. Το αλουμίνιο (Al) είναι ένα ελαφρύ μέταλλο του οποίου οι ενώσεις είναι ευρέως διαδεδομένες στη φύση. Ο πόρος αλουμινίου στον φλοιό της γης είναι περίπου 40-50 δισεκατομμύρια τόνοι, δεύτερος μόνο μετά το οξυγόνο και το πυρίτιο, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Μεταξύ των μεταλλικών ποικιλιών, είναι η πρώτη μεγάλη κατηγορία μετάλλων. Το αλουμίνιο έχει ειδικές χημικές και φυσικές ιδιότητες. Δεν είναι μόνο ελαφρύ σε βάρος, ισχυρή υφή, αλλά έχει επίσης καλή ολκιμότητα, ηλεκτρική αγωγιμότητα, θερμική αγωγιμότητα, αντοχή στη θερμότητα και αντοχή στην πυρηνική ακτινοβολία. Αποτελεί σημαντική βασική πρώτη ύλη για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

1.Εισαγωγή προϊόντος
1. Οι ράβδοι αλουμινίου μπορούν να χωριστούν σε διαφορετικές πλάκες αλουμινίου ανάλογα με το περιεχόμενο των στοιχείων κράματος: η σειρά 1××× είναι βιομηχανικό καθαρό αλουμίνιο (Al), η σειρά 2××× είναι πλάκα αλουμινίου από κράμα χαλκού (Al--Cu), Σειρά 3××× Πλάκα αλουμινίου από κράμα αλουμινίου-μαγγανίου (Al--Mn), η σειρά 4××× είναι πλάκα αλουμινίου από κράμα αλουμινίου-πυριτίου (Al--Si), η σειρά 5××× είναι πλάκα αλουμινίου από κράμα αλουμινίου-μαγνήσιου ( Al--Mg), 6××× Η σειρά είναι πλάκα αλουμινίου από κράμα αλουμινίου-μαγνήσιου-πυριτίου (AL--Mg--Si), η σειρά 7××× είναι πλάκα αλουμινίου από κράμα αλουμινίου-ψευδάργυρου [AL--Zn- -Mg--(Cu)], και η σειρά 8××× είναι αλουμίνιο και άλλα στοιχεία. Γενικά, κάθε σειρά πρέπει να ακολουθείται από τρία ψηφία και κάθε ψηφίο πρέπει να έχει έναν αριθμό ή ένα γράμμα. Το νόημα είναι: το δεύτερο ψηφίο υποδεικνύει τον αριθμό των ελεγχόμενων ακαθαρσιών. το τρίτο και το τέταρτο ψηφίο υποδεικνύουν το χαμηλότερο ποσοστό περιεκτικότητας σε καθαρό αλουμίνιο μετά την υποδιαστολή. περιεχόμενο.

2. Οι ράβδοι αλουμινίου μπορούν να χωριστούν σε στρογγυλές ράβδους αλουμινίου, τετράγωνες ράβδους αλουμινίου, εξαγωνικές ράβδους αλουμινίου, τραπεζοειδείς ράβδους αλουμινίου κ.λπ. ανάλογα με το σχήμα τους.


2.Παράμετρος προϊόντος

Ονομασία προϊόντος

Ράβδος Αλουμινίου

Σχήμα

Γύρος

Ιδιοσυγκρασία

Τ3 - Τ8

Βαθμός

Σειρά 6000

Τεχνική

Ψυχρή σχεδίαση

Σκληρότητα

≥60 HB

Αριθμός μοντέλου

O, H12,H14,H16,H18,H22,H24,H26,H32,H34,H111,H112,T6,F,T651

Κράμα

1070 1060 1100 3003 5052 5083 5086 2024 2014 2618 60617075

Ανοχή

±1%

Υλικό

Κράμμα αλουμινίου

Υπηρεσία Επεξεργασίας

Κάμψη, αποκόλληση, συγκόλληση, διάτρηση, κοπή, επίστρωση

Συσκευασία

Εξαγωγή τυπικών ξύλινων παλετών (σύμφωνα με τις απαιτήσεις)

Πιστοποίηση

ISO9001:2015, ISO14001:2015, ROHS

MOQ

1 τόνοι

Χαρακτηριστικά

1) Εύκολη εγκατάσταση

 

2) Υψηλή αντοχή

 

3) Χαμηλό κόστος

 

4) Ανθεκτικό

 

5) Ωραία εμφάνιση

 

6) Αντιοξειδωτική3.Διαδικασία χύτευσης
Η χύτευση ράβδων αλουμινίου περιλαμβάνει διαδικασίες τήξης, καθαρισμού, αφαίρεσης ακαθαρσιών, απαέρωσης, αφαίρεσης σκωρίας και χύτευσης. Η κύρια διαδικασία είναι:
(1) Συστατικά: Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ποιότητες κράματος που πρόκειται να παραχθούν, υπολογίστε την ποσότητα προσθήκης διαφόρων συστατικών κράματος και ταιριάστε εύλογα με διάφορες πρώτες ύλες.
(2) Τήξη: Οι παρασκευασμένες πρώτες ύλες τήκονται στον κλίβανο τήξης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διαδικασίας και η σκωρία και το αέριο στο τήγμα απομακρύνονται αποτελεσματικά με μεθόδους εξευγενισμού απαέρωσης και σκωρίας.
(3) Χύτευση: Κάτω από ορισμένες συνθήκες διαδικασίας χύτευσης, το τετηγμένο αλουμίνιο ψύχεται και χυτεύεται σε στρογγυλές ράβδους χύτευσης διαφόρων προδιαγραφών μέσω ενός συστήματος χύτευσης βαθιάς πηγαδιού.

4.Συχνές ερωτήσεις
Ε: Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με τα δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε τα καλούπια και τα φωτιστικά.
Ε: Πώς να στείλετε;
Α: Θαλάσσιες μεταφορές, Αεροπορικές μεταφορές, Express;
Ε: Ποιοι είναι οι όροι παράδοσης;
Α: Μπορούμε να κάνουμε EXW, FOB, FCA, CFR, CIF.ect

Hot Tags: Ράβδος αλουμινίου, Προσαρμοσμένη, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν