Καλοριφέρ αλουμινίου για γεννήτρια

Καλοριφέρ αλουμινίου για γεννήτρια

Το ψυγείο αλουμινίου για τη γεννήτρια είναι κατασκευασμένο από υλικό κράματος αλουμινίου, με πυρήνα εξ ολοκλήρου αλουμινίου, γερμανική διαδικασία συγκόλλησης χωρίς συγκόλληση, μικρό βάρος, καλή σεισμική αντοχή και υψηλή απόδοση μεταφοράς θερμότητας. Στη δομή και το κανάλι, χρησιμοποιούνται πτερύγια υψηλής απόδοσης για τη μεγιστοποίηση της περιοχής μεταφοράς θερμότητας και τη βελτίωση του συνολικού συντελεστή μεταφοράς θερμότητας.

Λεπτομέρεια προϊόντος

Ψύξη λαδιού Γεννήτρια καλοριφέρ

1. Το καλοριφέρ αλουμινίου για γεννήτρια με λογική δομή, τυπικό μέγεθος, εύκολη εγκατάσταση.
2. Τα πτερύγια με περσίδες κάνουν το ψυγείο ψύξης τόσο υψηλής απόδοσης όσο και υψηλής αντοχής
3. Η επιφάνεια επεξεργάζεται με επίστρωση μαύρης πούδρας.
4. Κιτ σωλήνων σύνδεσης μεταξύ γεννήτριας και καλοριφέρ
5. Προσαρμοσμένο ψυγείο διαθέσιμο
6. Όλες οι φωτογραφίες καλοριφέρ είναι σε είδος.


Το πλεονέκτημά μας

1. Άμεση κατασκευή: Από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα, επεξεργασία μιας στάσης και ολοκληρωμένος έλεγχος. Μπορούμε να ελέγξουμε το κόστος, τον χρόνο παράδοσης και την ποιότητα.
2. Κορυφαία ποιότητα: Η εταιρεία πέρασε τη διεθνή πιστοποίηση συστήματος ποιότητας ISO/TS16949 που εκδόθηκε από την SGS
3. Καλή υπηρεσία: Μπορούμε να δεχτούμε SGS ή τηλεοπτική επιθεώρηση πριν από την παράδοση, και η πλήρης σειρά προϊόντων είναι εγγυημένη για 12 μήνες.

Συσκευασία και αποστολή

1. Συσκευασία παλετών: Για προϊόντα όπως καλοριφέρ αλουμινίου για γεννήτρια, βάζουμε πολλά σε μια παλέτα και μετά τα διορθώνουμε. Αυτή η μέθοδος συσκευασίας μπορεί να εξοικονομήσει χώρο και κόστος στο δοχείο.
2. Τυποποιημένο ξύλινο κουτί εξαγωγής: ορισμένα προϊόντα σχεδιασμένα από πελάτες, με ειδικό μέγεθος, επιλέγουμε ξύλινο κουτί. Προστατεύει καλά το προϊόν κατά την αποστολή.
3. Κυματοειδές κουτί: Αυτό το είδος συσκευασίας χρησιμοποιείται συνήθως για καλοριφέρ αυτοκινήτων και καλοριφέρ αυτοκινήτου, το βάρος είναι συνήθως μεγαλύτερο και το κυματοειδές κουτί μπορεί να τα προστατεύσει πριν τα βάλει στο δοχείο.
4. Ξύλινος σκελετός: χρησιμοποιείται στην εγχώρια αγορά και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
5. Προσαρμοσμένη συσκευασία: σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα χαρτοκιβώτιο με το λογότυπο του πελάτη.

FAQ

Ε1 Τι λέτε για τον χρόνο παράδοσης;
Α: Γενικά, θα χρειαστεί ένας μήνας μετά τη λήψη της προκαταβολής σας. Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα που παραγγείλατε.
Ε2. Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας;
Α: T/T 30% ως κατάθεση, 70% πριν από την παράδοση. Πριν πληρώσετε το υπόλοιπο, θα σας δείξουμε φωτογραφίες του προϊόντος και της συσκευασίας.
Ε3. Μπορείτε να παράγετε σύμφωνα με δείγματα;
Α: Ναι, μπορούμε να παράγουμε σύμφωνα με τα δείγματα ή τα τεχνικά σας σχέδια. Μπορούμε να κατασκευάσουμε καλούπια και εξαρτήματα.


Hot Tags: Καλοριφέρ αλουμινίου για γεννήτρια, Προσαρμοσμένο, Κίνα, Έκπτωση, Ποιότητα, Προμηθευτές, Δωρεάν Δείγμα, Κατασκευαστές, Προσφορά, Εγγύηση ενός έτους

στέλλω ερώτηση

αναφέρω προϊόν